Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogalmazzam meg a barátnőmnek, hogy kicsit adjon le a testtömegéből?
A normális kommunikáció a pont, amelyben mindketten partnerek vagytok. Tehát te is normálisan, kulturáltan kéred meg a fogyásra, és ő sem veszekszik. Ha valamelyikőtöknek nem megy a normális beszélgetés, akkor onnantól nem sok esély marad.
Ezek a megalázó technikák ( pl. hívjon át vékonyabb lányokat) teljesen fölöslegesek. Nem fogsz velük célt érni, csak lerombolod a barátnőd önbecsülését, és még nagyobb problémát teremtesz, mint ami kezdetben volt. Ráadásul egy ilyen csúnya húzástól a bizalom is sérülne - mármint én lehet, hogy brutálisan lefogynék a helyében, de ezért elhagynám a pasit, az is biztos. Végül is vékonyan neki sem kellene félnie, hogy nem tud megismerkedni valaki mással.
22/N
A normális kommunikáció a kulcs*
Nem tudom, miért pontot írtam.
Azt fogalmazd meg neki(tapintatosan), hogy a jelenlegi alkata nem vonzó a számodra.Ne próbáld megmondani neki, hogy fogyjon le, mert:
1.Nincs jogot ilyet mondani és/vagy kérni.
2.Ellenállást váltanál ki vele ami nem használ a kapcsolatotoknak, ez meg itt fentebb egy semleges mondat, nem vezet sértődéshez, csak egy tény.
Szerintem ezt úgy tudnád megoldani, hogy közösen csináltok mindent.
1) megmondod neki, minkdketten (!) egy kicsit eleresztettétek magatokat, lejjebb kéne adni, ezért
2) nem vesztek nasit
3) olyan kajákat főztök, ami nem hizlal (pl. velős pacalt ne)
4) közösen eljártok mozogni.
Ha közösen csináljátok, eredményesebb és nincs az az érzése, hogy kövér disznónak tartod.
3)
Ne akard megvàltoztatni. Ha akar lefogy. Ha nem akkor nem. NEKI kell akarnia a vàltozàst, mert ha nem így van, nem lesz tartós a fogyàsa, jojó effektus belép, ami nagyon megterheli a szervezetét. Csak megalàzva fogja érezni magát, hogy te csak akkor szereted, ha xy kilót mutat alatta a mérleg, vagyis csak a külsejét.
Én dobtam minden tovàbbi nélkül azt a pasit aki ilyet kért tőlem. 1x volt ilyen. Vagy szeressen úgy ahogy vagyok, ha nem, akkor tudja merre van az ajtó, mehet amerre akar. Olyan típus vagyok, aki nem bírja, ha bàrmilyen formàban meg akarjàk vàltoztatni. Ha behódol neked a csajod, akkor lefogy a kedvedért. De lehet balhé is belőle, szàmíts rà. Direkt megalàzni azzal, hogy pl vékony csajokat hívsz oda, szànalmas és gyerekes. Ennél még az egyenes beszéd is ( nem ősbunkó módon) is emberségesebb, célravezetőbb.
Bírom ezt az álszentséget, amit egyes nők előadnak :D "Ha szeretsz, elfogadsz úgy, ahogyan vagyok"
NA NE MÁR!!
Nőként mondom, hogy azok a nők, akik puszta igénytelenségből híznak el, mert zabálnak, mint a disznó és mellé nem hajlandóan mozogni, azok ezt ne várják el! Nem vonzó lusta, kövér ember.
Nagyon más kérdés, ha valaki komoly betegség vagy szülés miatt szed fel kilókat. Még az is belefér, ha MAXIMUM pár kilócska felszalad, lesz egy picikét több hasa, combja. Az majd lemegy.
Azt gondolom, hogy egy normális kapcsolatban meg lehet ezt beszélni, lehet, hogy sértődés lesz, de akkor meg az elhízott fél pont jól tudja, hogy a másiknak igaza van... Kérdező, azt kéne kiderítsd, miért lett tohonya a barátnőd, sokan lelki probléma miatt menekülnek a zabálásba és azért veszik halálos sértésnek, ha szólni mersz, mert azzal ők épp vigasztalják magukat.
Az meg újfent halál álszent dolog, hogy jaj "mindketten eltunyultunk", stb stb. A francokat. Lehet, hogy a másik fél sem sportol, de cserébe nem is zabál, így nem hízik. Az igazság fáj, de a hazugság még fájdalmasabb, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!