Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogalmazzam meg a barátnőmnek, hogy kicsit adjon le a testtömegéből?
Nem érted utolsó. Nem választok se külsőleg nekem nem tetsző, se lusta társat. Ha valaki drasztikusan elkezd megváltozni pusztán igénytelenségből, az szerintem jogosan zavar.
Na meg elhízni se nem egészséges, se nem hasznos, hogy csak úgy legyinteni lehessen rá... Mondjuk "sajnos" bennem van annyi önkritika, hogy látom, ha hízásnak indulok, nem dugom a fejem homokba, mások meg halálos sértésnek veszik, mert őket úgy kell elfogadni mindig, ahogy vannak.....
#18: " Az alapvető higiénia teljesen màs dolog. Amúgy meg, ha nem fürdik, büdös, fogom magam és lelépek, ilyen alap dologért ha szólni kell rég rossz. "
Szerintem az alapvető higiénia pont annyira alapvető, mint az, hogy nem vágjuk tönkre rossz kajákkal a szervezetünk és nem merülünk el a lustaságban.
DE, oké, nézzünk más példát az elhízás és a fürdés helyett: Ha valaki széttetováltatja magát és tele rakja a testét pc-el, akkor arra is mindenki bólogatna szó nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!