Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a kiakadása a barátnőmnek?
Sziasztok!
A barátnőmmel kb két hónapja összeköltöztünk. Eleinte minden jó volt. Azt tudni kell, hogy a szüleim lakásában élek, éltünk. Az anyám rengeteget próbált segíteni, helyet csinálni a barátnőmnek és nekem is sokat segített takarítani, mert a munka és suli mellett erre nagyon kevés időm volt. A barátnőm viszont besokallt, azt mondja, ránk szállt az anyám, és nem hagy teret. Pedig mondtuk neki, hogy max egy hónap, és békénhagy minket, de azt se mondhatom, hogy az anyám ne jöjjön a saját lakásába. A barátnőm azt mondta, ő nem ezt kéri, csak azt, hogy heti 1* 2* jöjjön.
Az anyám csak jót akart, semmi hátsó szándék nem vezette.
De odáig fajult a dolog, hogy a barátnőm végül elköltözött, egyre többet kiakadt, először ő akart menni, de végül maradni akart, és akkor már én kértem, hogy menjen. Megromlott miatta az anyámmal a kapcsolatunk, mert úgy éreztem soha semmi nem volt neki jó, az anyám meg végül egyáltalán nem jött, nehogy megint megsértődjön a barátnőm.
A szétköltözést viszont nehezen bírja a barátnőm és szerintem szakítani akar.
Mondtam, ha majd lediplomázok és ki tudunk venni ketten egy albérletet, minden más lesz, de nem hisz nekem. Már nem tudok mit tenni, elegem van belőle, mindenen kiakad már mostanában.
25F
Szóval albira: 0 forintot kell költened.
Még sincs annyi tartalékod, hogy abban egy hónapban, amíg nem lesz új melód (mert kb annyi idő alatt lehet találni) anyád fizeti a kajád...
Barátnőd jobb, ha szabadul tőled!!!! Ő életre való, albiba ment, fizeti a dolgait. Remélem szakít
Attól, hogy a lakás a szüleid tulajdona, még nem normális, hogy ők szabadon mászkálnak oda, ha már ti éltek ott. Megértem a barátnőd, ez baromi zavaró lehetett. El nem tudom képzelni anyukád mennyit járhatott hozzátok, ha már a heti 1-2 alkalom is nagy visszaesés lett volna. Meg amúgy azt írtad, hogy egy hónapja már egyáltalán nem ment anyud, nehogy veszekedjetek. Na akkor igazából nem is volt neki muszáj soha ott aludnia, meg annyit oda mászkálni, ha egy hónapja meg tudta oldani az életét enélkül. Plusz ebből is látszik, hogy meg lehetett volna ezt beszélni vele, megértette volna, hogy ti már külön életet éltek, még akkor is ha a lakás az ő tulajdona. Csak te nem akartad ezt megbeszélni vele, mert neked marha kényelmes volt, hogy anyád rendbe teszi helyetted a motyód, és te nem tudsz leszakadni a szoknyájáról.
Te kerested ezeket a kifogásokat, 1. hát az övéké a lakás, nem tilthatod ki, pedig ezt senki nem kerte. Csak azt, hogy ezek a látogatások normális ütemben működjenek.
2. hogy muszáj ott aludnia...hat mint kiderült, még sem az.
3. Nem veszekszel vele a takarítás miatt.... Senki nem kérte, hogy veszekedj. Csak kerd meg, hogy ne tegye. Kedves tőle, de a ti dolgotok rendbe tartani a lakást. Ennyi.
Szóval egyenlőre nagyon úgy tűnik, hogy képtelen vagy az önálló, szülők nélküli életre. Most is, simán felmondtál, új munkahely még nincs, de nem baj, anyuci majd kisegít...
Először nőjj fel, ha sikerült, akkor próbálkozz újra az összeköltözéssel.
Megértem a csajt.
Te egy anyatejszopó nagy gyerek vagy, de SEMMIKÉPPEN nem önálló ember.
Már ne is haragudj, "külön" élsz, de anyád takarít, gondolom főz is, meg ott is alszik.
Kérlek, ne tegyél tönkre mást a SAJÁT balfékséged és önállótlanságod miatt!
Ad 2. Glom, ha elköltöztetek volna, akkor meg a bnőd gányolt volna a melója után, mert neked "kevés az időd".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!