Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz hatással lehet a kapcsolatra az ha a párunk nem jön családi programokra?
Igen, engem nagyon frusztrált, hogy a párom sose jött a nálunk tartott családi programokra, amik kb évente ha 2-3x vannak csak, vagy ha igen, akkor is max 1 órára, mert mindannyian máshol élünk már, míg nekem mindig kellett menni hozzájuk egész napokra, ilyen reggel 9től este 11ig ott kellett lennem és főzőcskézni velük meg társasozni meg minden.
Engem ez nagyon bántott, és sokszor rosszul éreztem magam emiatt, főleg amikor ő sértődött meg, hogy a szentestét nem az ő családjával töltjük, pontosabban ő igen, és én mért nem megyek át, meg mért csak 2-3 órára megyek.
Elég sok konfliktusunk volt abból, hogy az ő családja a minden, az enyém meg semmi.
Vagy éppen jó hatással!
Pl.: Haverom és az anyósa. Nem járnak össze évek óta. Após rendszeresen megy, imádja a srácot, és a srác is az öreget, de a neje...konkrétan egymásnak mennének. Pedig mind a kettő diplomás, felnőtt ember.
Ha az egyik félnek fontos és a másik direkt nem megy, akkor igen. Én azt csinálnám, hogyha nekem fontos, de nem jön. Akkor én se nézek sz ő családja felé.
Vagy ha ez döntő egy kapcsolatban, akkor nem is lennék együtt ilyen pasival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!