Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Hölgyek, Lányok! Változni akaró férfi vagyok. Az empatiát milyen dolgokat, helyzeteket illetően hianyoljátok nálunk férfiaknál? Bármi érdekel, csak bátran!
Semmi respect! Csak ugatom a Holdat empátia ügyben, közöm nincs hozzá!
Köszönöm a könyv címét. Már megérte feltennem ezt a kérdést!
empátia fejlesztésre legjobb megoldás a házi állat, előszőr meg kell tanulnod oda adó lenni egy másik élőlény iránt, ebbe bele tartozik az etetés pl ha fáradt vagy esetleg lusta felkelni akkor is oda teszed neki a kaját, le viszed pisilni , kakilni rendszeresen és egy idő után hozzád fog nőni a kis rosszalkodásaival, vagy csak szimplán alszik és látod milyen kis aranyos feje van, vagy ha mész haza akkor jól érzéssel tölt el ha otthon vár valaki és meglehet simizni .
Férfi vagyok ne írjatok!
Ha lehet, az eredeti témárare valaszoljatok légy szives:
férfiak empátia-mentes huzasai...
3
"másik exnek valami érintés fóbiája van(mentálisan nem ép), soha egy ölelés vagy simogatás nem volt es háttal fordulva aludt el mindig es azt követelte tolem hogy en ezeket viseljem szokjam meg mert minden exe képes volt ezt elfogadni benne, én miért nem.
Hát amikor évek múlva egy srác engem spontán átölelt csókolt milliószor, leírhatatlan volt az hogy ezek után akkor egy öleléstől és csókoktól mit éreztem (mint haldokló szomjazonak a víz a halál előtt..)"
Ez velem ugyanígy megtörtént, csak sajnos az a tapasztalatom, hogy a rideg férfire lehet számítani minden másban, az ölelős-csókolósra meg egyáltalán nem, ráadásul még másnál is beveti magát. Tehát lehet választani. valamilyen hibája mindenkinek lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!