Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Czovek1973 kérdése:

Kedves Hölgyek, Lányok! Változni akaró férfi vagyok. Az empatiát milyen dolgokat, helyzeteket illetően hianyoljátok nálunk férfiaknál? Bármi érdekel, csak bátran!

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!
2021. nov. 27. 11:48
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Semmi respect! Csak ugatom a Holdat empátia ügyben, közöm nincs hozzá!

Köszönöm a könyv címét. Már megérte feltennem ezt a kérdést!

2021. nov. 27. 13:20
 12/22 A kérdező kommentje:
Kösz #10. Ez is egy hasznos adalék.
2021. nov. 27. 13:23
 13/22 A kérdező kommentje:
Jó. Szóval akkor az objektivitast nem szabad soha elhagynom...
2021. nov. 27. 13:30
 14/22 anonim ***** válasza:

empátia fejlesztésre legjobb megoldás a házi állat, előszőr meg kell tanulnod oda adó lenni egy másik élőlény iránt, ebbe bele tartozik az etetés pl ha fáradt vagy esetleg lusta felkelni akkor is oda teszed neki a kaját, le viszed pisilni , kakilni rendszeresen és egy idő után hozzád fog nőni a kis rosszalkodásaival, vagy csak szimplán alszik és látod milyen kis aranyos feje van, vagy ha mész haza akkor jól érzéssel tölt el ha otthon vár valaki és meglehet simizni .

Férfi vagyok ne írjatok!

2021. nov. 27. 13:58
 15/22 anonim ***** válasza:
14: Ebből azt tanulod meg, hogyan rendeld alá a saját igényeidet egy másik élőlénynek, csak mert cuki... Ebből harmonikus kapcsolat sose lesz, mert annak az alapja a kölcsönösség.
2021. nov. 27. 14:02
 16/22 anonim ***** válasza:
15. Ez a gyerek nevelés alapjaira is felkészíti az embert, mert akkor is szereted az állatodat ha valamelyik nap rosszalkodik és felbosszant .
2021. nov. 27. 14:25
 17/22 A kérdező kommentje:

Ha lehet, az eredeti témárare valaszoljatok légy szives:

férfiak empátia-mentes huzasai...

2021. nov. 27. 14:26
 18/22 anonim ***** válasza:

3

"másik exnek valami érintés fóbiája van(mentálisan nem ép), soha egy ölelés vagy simogatás nem volt es háttal fordulva aludt el mindig es azt követelte tolem hogy en ezeket viseljem szokjam meg mert minden exe képes volt ezt elfogadni benne, én miért nem.

Hát amikor évek múlva egy srác engem spontán átölelt csókolt milliószor, leírhatatlan volt az hogy ezek után akkor egy öleléstől és csókoktól mit éreztem (mint haldokló szomjazonak a víz a halál előtt..)"

Ez velem ugyanígy megtörtént, csak sajnos az a tapasztalatom, hogy a rideg férfire lehet számítani minden másban, az ölelős-csókolósra meg egyáltalán nem, ráadásul még másnál is beveti magát. Tehát lehet választani. valamilyen hibája mindenkinek lesz.

2021. nov. 27. 14:26
 19/22 anonim ***** válasza:
De azt nem írtad mi a probléma konkrétan veled. A nő kifogásolt valamit? Egyébként, ez nagyon munkás dolog, komoly önismeretet igényel, és sok időbe is telhet. Ha már idősebb az ember, akkor nem is nagyon sikerül, az évek alatt "felgyült rigolyák" totál beépülnek az emberbe
2021. nov. 27. 17:08
 20/22 anonim ***** válasza:

14

:D

2021. nov. 27. 17:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!