Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha sokallja a párom a műtétem árát?
Figyelt kérdés
Térdemben el van szakadva a meniscus, illetve egy Baker-cisztám van, hosszabb séta elteltével nagyon fáj, a mindennapokban akadályoz. Eddig 6 alkalommal voltam vizsgálaton ezzel kapcsolatban (ortopédus, reumatológus neurológus, izületi ultrahang, volt ahova többször vissza kellett menjek). Mindannyiszor magánrendelőben, az állami rendelésekre ugyanis elképesztő hosszú várólista van, legtöbb helyen egy vizsgálatra 4-7 hónapot kell várni. Ma kiderült, hogy műteni kell, az orvos artroszkópos műtétet javasolt, ami náluk 460 ezer Ft-ba kerül, és még idén sor kerülhetne a műtétemre. Eddig a vizsgálatok ára 115 ezer Ft volt. Barátommal külön kasszán vagyunk, így mindent én fizettem ki. Mégis felrója, hogy minek költök erre ennyit, miért nem várom ki az államit, amikor elmegyünk valahova és mondom neki, hogy nem bírok már többet gyalogolni, akkor is szerinte túlreagálom a helyzetet,nyávogok. Nem érti meg,hogy nem szeretnék még évekig ilyen problémával élni, hogy 29 évesen úgy érzem magam, mint egy rokkant, ennyi pénzt nekem megérne, hogy újra egészséges legyek, ne legyenek naponta fájdalmaim.
És az összes ház körüli teendőhöz. De legalább az autót nem neked kell takarítani.
2021. nov. 13. 11:16
83/100 A kérdező kommentje:
Nincs köztünk nagy korkülönbség, 4 évvel idősebb nálam. Egy 4.emeleti garzont bérlünk, nincs kertünk, így nincsenek ház körüli teendők.
2021. nov. 13. 11:22
84/100 anonim válasza:
51 évesen nem tartom még annyira öregnek, hogy arra gondoljak, mi lesz,ha már nem lesz nekem."
Ez nem 4 év.. XD
2021. nov. 13. 11:26
85/100 anonim válasza:
84# ezt eszre sem vettem ! 😂😂😂😂
Jaj az elvalt , 51 eves oregembert megkell kimelni !
2021. nov. 13. 11:49
86/100 A kérdező kommentje:
Félreértettétek, az anyukámra vonatkozott.
2021. nov. 13. 12:49
87/100 anonim válasza:
Barátommal külön kasszán vagyunk, így mindent én fizettem ki. Mégis felrója, hogy minek költök erre ennyit, miért nem várom ki az államit, amikor elmegyünk valahova és mondom neki, hogy nem bírok már többet gyalogolni, akkor is szerinte túlreagálom a helyzetet,nyávogok.
Na ez minden elárul a te grállovagról. Mi köze ahhoz, h mire költöd a pénzedet?
Ha a helyedben lettem volna és nekem mondta, h nyávogok, tuti, h felképelem.
2021. nov. 13. 13:02
88/100 A kérdező kommentje:
Már többször leírtam, hogy megkérdeztem a véleményét erről. Egyébként a saját keresetem arra költöm, amire szeretném, ahogy ő is (nyilván a kötelező kiadások kifizetése után). Sosem emelnénk kezet egymásra, bármit is tesz, az nem megoldás semmire.
2021. nov. 13. 13:37
89/100 anonim válasza:
Kérdező ne altasdd már magadat!
"Mégis felrója, hogy minek költök erre ennyit"
Ha költöd a pénzed, amire akarod, akkor minek rója fel?😂😂😂😂
Kicsit se zavar, h a fájdalmadat nyávogásnak állítja be?
2021. nov. 13. 13:43
90/100 anonim válasza:
Majd ezt is megmagyarázza, hogy a herceg miért nevezi ezt nyávogásnak.. Elvégre :"Amikor tényleg iszonyúan fáj, akkor arra gondolok, hogy sokan sokkal nagyobb, gyógyíthatatlan problémákkal küzdenek ennél, az enyém ehhez képest semmiség, egyébként is belátó időn belül meg fog oldódni a műtéttel."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!