Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha sokallja a párom a műtétem árát?
Figyelt kérdés
Térdemben el van szakadva a meniscus, illetve egy Baker-cisztám van, hosszabb séta elteltével nagyon fáj, a mindennapokban akadályoz. Eddig 6 alkalommal voltam vizsgálaton ezzel kapcsolatban (ortopédus, reumatológus neurológus, izületi ultrahang, volt ahova többször vissza kellett menjek). Mindannyiszor magánrendelőben, az állami rendelésekre ugyanis elképesztő hosszú várólista van, legtöbb helyen egy vizsgálatra 4-7 hónapot kell várni. Ma kiderült, hogy műteni kell, az orvos artroszkópos műtétet javasolt, ami náluk 460 ezer Ft-ba kerül, és még idén sor kerülhetne a műtétemre. Eddig a vizsgálatok ára 115 ezer Ft volt. Barátommal külön kasszán vagyunk, így mindent én fizettem ki. Mégis felrója, hogy minek költök erre ennyit, miért nem várom ki az államit, amikor elmegyünk valahova és mondom neki, hogy nem bírok már többet gyalogolni, akkor is szerinte túlreagálom a helyzetet,nyávogok. Nem érti meg,hogy nem szeretnék még évekig ilyen problémával élni, hogy 29 évesen úgy érzem magam, mint egy rokkant, ennyi pénzt nekem megérne, hogy újra egészséges legyek, ne legyenek naponta fájdalmaim.
Ne rémisztgess, mi történt pontosan? Nekem azt mondta az orvos,hogy 1% alatti az esélye a komplikációnak.
2021. nov. 11. 20:22
12/100 anonim válasza:
Nekem nulla egész valami volt az esély mert rutinmutet, de nekem gerinc volt. Csak elbenazta elvágott egy veroeret és hogy ne verezzek el ki kellett egy darabot vágni ami tartotta a gerincoszlopomat. Erről nem szólt haza küldött kussolt vegig, csak beleirta a záró jelentésbe mert várhatóan újra fel kell a hátam vágni és egy vas szerkezettel rögzíteni a gerincem a baromkodasa miatt.
Teljes magan szolgáltató volt, szép szobat is kaptam :):):):) pont 2 hónapja történt.
2021. nov. 11. 20:28
13/100 anonim válasza:
de megis miert mentegeted ezt az erzeketlen tuskot?! pint az ilyen helyzetekben mutatkozik meg igazan, mennyire lehet szamitani a masikra, mennyire megbizhato, mennyire vagy fontos neki. persze hogy ‘jofej’ amig minden rendben van. de ha egy mutet utani labadozasban nem lehet ra szamitani (ami azert nem
azt jelenti, h teljesen kiszolgal, csak segit), akkor kesobb, ha esetleg komolyabb dolog tortenne, mi lenne? ha szulsz majd, akkor is az anyadnak kell bekoltoznie melled, mert o ‘nem akar ilyen allapotban latni’?! nevetseges. az mar csak hab a tortan, hogy meg abba is beleugat, mire koltod a sajat penzed.
nem ertem, mindek mentegeted, de tenyleg.
2021. nov. 11. 20:32
14/100 A kérdező kommentje:
Akkor ez nem artroszkópos térdműtét volt. Ezt még olvasni is megdöbbentő volt. Nem vagyok jogász, de a helyedben felkeresnék egy kártérítési ügyekre szakosodott ügyvédet, hogy mit javasol. Hol műtöttek?
2021. nov. 11. 20:32
15/100 anonim válasza:
Ha megírom akkor nagyon sokat kell fizetnem mert a magán szolgáltatóknak jók az ügyvédeik
2021. nov. 11. 20:35
16/100 A kérdező kommentje:
Próbálom megérteni a viselkedését,bár nagyon rosszulesik. Tavaly novemberben nagyon erős görcsei voltak, annyira, hogy mondtam menjünk be a sürgősségire. Nem mehettem be vele a Covid miatt, 6,5 óra múlva lett eredménye, addig izgultam miatta az autóban és telefonon tartottam benne a lelket. Mikor megtudtam, hogy bent tartják, akkor hazamentem, éjszaka semmit nem tudtam aludni, annyira izgultam érte. Ezért is fáj ennyire, én nem kérem ezt tőle, csak annyit, hogy adja be az injekciót és kis dolgokban segítsen.
2021. nov. 11. 20:38
17/100 A kérdező kommentje:
Privátban írd meg, remélem nem arról a helyről van szó, ahova én járok.
2021. nov. 11. 20:39
18/100 anonim válasza:
De most komolyan! ŐSZINTÉN!
Ti nők minek vagyok együtt olyan sóher barmokkal, aki a barátnője, a párja, a társa, egészségére sem hajlandó áldozni, és ezen spúroskodik?
Normális, jól kereső, rendes srácok meg otthon verhetik a paplan alatt. :(
Gondolom jó pasi, nagy farokkal, ha mégis vele vagy.
2021. nov. 11. 21:07
19/100 anonim válasza:
Remélem eszedbe sem jut majd szülni neki.
2021. nov. 11. 21:14
20/100 A kérdező kommentje:
Nézd, mindketten dolgozunk, nem anyagi támogatót, hanem társat kerestem mindig is. Egyáltalán nem várnám el, hogy fizesse az én műtétemet, csak azt, hogy kicsit besegítsen utána. Senkivel nem ismerkedtem még úgy, hogy megkérdezzem az intim méretét, egyáltalán nem ez számít, elképesztő mennyire hamis sztereotípiákban gondolkozol.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!