Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha sokallja a párom a műtétem árát?

Figyelt kérdés
Térdemben el van szakadva a meniscus, illetve egy Baker-cisztám van, hosszabb séta elteltével nagyon fáj, a mindennapokban akadályoz. Eddig 6 alkalommal voltam vizsgálaton ezzel kapcsolatban (ortopédus, reumatológus neurológus, izületi ultrahang, volt ahova többször vissza kellett menjek). Mindannyiszor magánrendelőben, az állami rendelésekre ugyanis elképesztő hosszú várólista van, legtöbb helyen egy vizsgálatra 4-7 hónapot kell várni. Ma kiderült, hogy műteni kell, az orvos artroszkópos műtétet javasolt, ami náluk 460 ezer Ft-ba kerül, és még idén sor kerülhetne a műtétemre. Eddig a vizsgálatok ára 115 ezer Ft volt. Barátommal külön kasszán vagyunk, így mindent én fizettem ki. Mégis felrója, hogy minek költök erre ennyit, miért nem várom ki az államit, amikor elmegyünk valahova és mondom neki, hogy nem bírok már többet gyalogolni, akkor is szerinte túlreagálom a helyzetet,nyávogok. Nem érti meg,hogy nem szeretnék még évekig ilyen problémával élni, hogy 29 évesen úgy érzem magam, mint egy rokkant, ennyi pénzt nekem megérne, hogy újra egészséges legyek, ne legyenek naponta fájdalmaim.

2021. nov. 11. 19:21
 41/100 anonim ***** válasza:
100%
Páromnak 2x volt szalagpótlása, szintén nem életmentő műtét, viszont az életminőségét nagyban javította. Emiatt 2x2-3 hónapig volt táppénzen, ezalatt szúrtam ameddig kellett, segítettem fürödni, támogattam és minden problémát igyekeztem egyedül megoldani. Bíztathattam volna, hogy kerüljön sor az első műtétre 2 év múlva, mert mondjuk az azt követő időszak anyagilag akkor kevésbé lett volna megterhelő, de a jólléte fontosabb volt. Szerintem egy párkapcsolatban ez a normális.
2021. nov. 12. 09:49
 42/100 anonim ***** válasza:
92%
Ilyen emberrel nem lennék együtt, aki szerint várjak éveket, míg TALÁN kapok időpontot, addig meg szenvedjek.
2021. nov. 12. 11:02
 43/100 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem tőle, hogy mit gondol, hogyan cselekedne a helyemben. Erre mondta azt, hogy szerinte nagyon drága, illetve a mostani koronavírus-helyzet miatt nem csináltatná meg a helyemben, várna vele. Én viszont erősebben hajlok arra, hogy legyek túl a műtéten mielőbb. Ha eldöntöm végleg, hogy mehet a beavatkozás, az rá is hatással lesz egy pár hétig. Például nem vezethetek, nem fogok tudni minden házimunkat megcsinálni, nem közlekedtem még sosem mankóval, nem tudom milyen lesz (4. emeleten lakunk, nincs lift). Amivel tudok, azzal előre tervezek (például dobozolok kajákat a fagyasztóba,hogy csak ki kelljen venni, műtét előtti napon teljesen kitakarítok, hogy ne kelljen neki annyiszor), tehát igyekszem levenni a terheket a válláról, amennyire csak tudom.
2021. nov. 12. 11:38
 44/100 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te nem vagy komplett. A seggét nem nyalod fényesre a műtét előtt, hogy az úrfi jobban érezze magát?

Mi az, hogy nem fogsz tudni MINDEN házimunkát elvégezni? Egy herével élsz.. Nem szeret, nem tisztel. De tutujgasd nyugodtan. Ő le se fog kakkantani.

2021. nov. 12. 11:45
 45/100 A kérdező kommentje:
Abban állapodtunk meg az összeköltözésünkkor, hogy az enyém a házimunka,az övé az autótakarítás, ehhez tartjuk magunkat azóta is. Én élek vele, tudom, hogy fejezi ki az érzelmeit, mennyire szeret.
2021. nov. 12. 12:14
 46/100 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálak kérdező, annyra nincs önbecsülésed vagy elvették már, hogy benne Vagy egy elnyomó, megalázó kapcsoltaban,de észre sem veszed már. Szerintem tudat alatt már kapisgálod, hogy ez messze van a normálistól, sőt fényévekre, mert nagyon mentegeted.Nagyon hosszú és fájdalmas utad lesz lelkileg ha majd egyszer ráeszmélsz mennyire semmibe Vagy véve.Lehet ez évek múlva lesz, de eljön remélhetőleg.Te nem erős Vagy, hanem valki akit fiatalkorban a megalkuvásra neveltek( gondolom élsportban) és nem veszed már észre, hogy csak egy eszköz Vagy.
2021. nov. 12. 12:36
 47/100 anonim ***** válasza:
100%
Övé az autótakarítás? Azta.. A hősök tényleg köztünk élnek.
2021. nov. 12. 12:52
 48/100 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire szeret? Semennyire! De tudod, mit a te problémád, igénytelen vagy önmagadra, egy lábtörlő, és szánnivalóan bolond.

Nekem sokízületi gyulladásom van, igyekszem minden megcsinálni, de amikor nem megy (néha borzalmasan fáj, és nem akarok még sztreoidot szedni rá), akkor a párom szemrebbenés nélkül gondoz. Ételt készít, megfürdet!, takarít, kimos... úgy, hogy egyébként 8 órában melózik, mert én néha mozdulni sem tudok.

De szeret, így neki nem probléma.

A te kanod NEM szeret téged!

2021. nov. 12. 14:08
 49/100 anonim ***** válasza:
100%

És nem, nem erős nő vagy. Egy francokat, ha az lennél, nem tűrnéd el neki ezt a fajta viselkedést.

Te megalkuvó vagy, egy tipikus áldozat, akivel bármit meg lehet tenni érzelmileg.

2021. nov. 12. 14:10
 50/100 A kérdező kommentje:
Teljesen rendben van az énképem, az önbecsülésem, ha megkérném, hogy valamit csináljon meg, akkor biztosan megtenné, de jobban szeretem én végezni a házimunkát. Az autó az enyém, mégis ő takarítja heti 1-szer. Általában az én térdem estére kétszeresére feldagad, ekkor szoktam jegelni 5-10 percet. Előtte/utána attól mêg megcsinálok mindent, nem akarom a pillanatnyi állapotom miatt ugráltatni a páromat. Amikor tényleg iszonyúan fáj, akkor arra gondolok, hogy sokan sokkal nagyobb, gyógyíthatatlan problémákkal küzdenek ennél, az enyém ehhez képest semmiség, egyébként is belátó időn belül meg fog oldódni a műtéttel.
2021. nov. 12. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!