Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Besokallt. Mit tegyek, hogy ne sokalljon be tőlem valaki?
Az elmúlt három hónapban havonta egyszer megkérdeztem a barátomat, hogy mikor találkozunk. Már kétszer ígérte, hogy jön Magyarországra, de nem tud jönni. Tényleg akar. (Itt jöttünk össze, életem legszebb hónapjait töltöttem vele. Most külföldön van.) Nagyon szeretem, nagyon hiányzik.
Kb 1-1,5 hete lett volna rá lehetőség, hogy találkozzunk. Ment a fővárosba. Mondtam neki, ha megy, akkor szóljon és akkor kimegyek hozzá. Nem mondta, hogy ne menjek! Írt is, hogy mikor indul. Másnap megkérdeztem, hogy kimehetek-e akkor hozzá, mondta, ne, kevés az idő. Tényleg az volt. De úgy összevesztünk (három hónapja nem láttam csak ígérget). Ha megengedné holnap ki tudnék hozzá menni, ezen nem múlik. Tényleg borzasztó elfoglalt. Viszont azóta megnézi mit írok és nem hajlandó válaszolni, szerintem besokallt (én is egy kicsit). Mit tegyek, hogy ne sokalljon be? És én se? (Egyébként aki azt mondja hülyeség stb, akkor annak üzenem, nem, nem szeretném eldobni, mert ilyen pasit, mint ő nagyon nehéz találni, 25 vagyok, rossz kapcsolatban már volt részem, nem egyben.)
de nem értem ő részéről a besokalást.
szerintem természetes,hogy ha valakit szeretek akkor akarom látni. akkor is szeretném ha elfoglalt vagyok.
főleg ha 3hónapja nem láttam.
Van egy ilyen népi bölcsesség:
"Ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel!"
Direkt többször rákérdeztem tőle mielőtt visszament, hogy folytassuk-e vagy sem. Úgy volt, hogy folytatjuk.
Piszok nehéz elfogadni és beletörődni. Az elmúlt két hónapban nem így viselkedett velem, sőt! Most változott meg egy pár hete.
És úgy szakítani, hogy soha többé ne lássam, akivel életem legszebb időszakát töltöttem.
Az piszok rosszul esik, hogy ezt nem akkor csinálta, amikor még itt volt. Hanem odakintről is úgy viselkedett, hogy folytatjuk.
Nyilván nem fogok utána futni. De nem értem.
Nézd tipikus az, hogy ha csajozóbb alkatú férfiember pár hónapra külföldre megy, akkor beújít magának egy ottani csajt. Egy ilyet még az elmenetel után sem szokás leépíteni, ha még számít rá, hogy a következő időszakban is évente párszor ellátogat az adott országba, de ha a csaj elkezd szerepet téveszteni, akkor már igen.
Hogy ez mennyire tisztességes, vagy mennyire nem az relatív. Általában az ilyen csajokra szépen szoktak költeni az együtt töltött időben, így a férfi nem érzi azt hogy a csajnak tartozna bármivel is.
Az utolsó azért sokat segített.
Sajnálom egyébként, mert tényleg még soha nem volt ilyen jó vele a kapcsolat.
Szóval úgy gondolod, ha túl sokat akarok tőle, akkor leépít? Viszont, ha egyszer leépít többet nem jöhet vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!