Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Besokallt. Mit tegyek, hogy ne sokalljon be tőlem valaki?
Az elmúlt három hónapban havonta egyszer megkérdeztem a barátomat, hogy mikor találkozunk. Már kétszer ígérte, hogy jön Magyarországra, de nem tud jönni. Tényleg akar. (Itt jöttünk össze, életem legszebb hónapjait töltöttem vele. Most külföldön van.) Nagyon szeretem, nagyon hiányzik.
Kb 1-1,5 hete lett volna rá lehetőség, hogy találkozzunk. Ment a fővárosba. Mondtam neki, ha megy, akkor szóljon és akkor kimegyek hozzá. Nem mondta, hogy ne menjek! Írt is, hogy mikor indul. Másnap megkérdeztem, hogy kimehetek-e akkor hozzá, mondta, ne, kevés az idő. Tényleg az volt. De úgy összevesztünk (három hónapja nem láttam csak ígérget). Ha megengedné holnap ki tudnék hozzá menni, ezen nem múlik. Tényleg borzasztó elfoglalt. Viszont azóta megnézi mit írok és nem hajlandó válaszolni, szerintem besokallt (én is egy kicsit). Mit tegyek, hogy ne sokalljon be? És én se? (Egyébként aki azt mondja hülyeség stb, akkor annak üzenem, nem, nem szeretném eldobni, mert ilyen pasit, mint ő nagyon nehéz találni, 25 vagyok, rossz kapcsolatban már volt részem, nem egyben.)
Semmi gond :)
Köszi mindenkinek a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!