Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha különköltözik házastársad,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha különköltözik házastársad, mert besokallt a problémákból békén hagyod és vársz ha azt mondta nem bírja tovább otthon?

Figyelt kérdés
Vagy könyörögni kellene ,ha biztosra mondta amikor elment ,hogy komolyan átgondolta a dolgot és még válás is szóbakerült .
2013. okt. 14. 09:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ha KÜLÖNKÖLTÖZIK, akkor ez számomra annyit jelent, hogy vége a házasságnak.

VAGY elöbb megbeszéljük a problémákat és ha sikerül, megoldjuk, VAGY elválunk. Más megoldás nincs, a különköltözés teljesen értelmetlen dolog, csak kihúzza magát a felelöség alól.

2013. okt. 14. 09:57
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Persze, kicsit elege van és lelép, kipiheni magát aztán még én érezzem magam megtisztelve, hogy hazajön. Ez vicc.

Ha te lépnél le napokra-hetekre, ő mit szólna? Egyedül megoldaná a gyerekeket, vezetné a háztartást aztán boldogan várna haza?

Ha elköltözött, akkor vége a házasságnak.

2013. okt. 14. 10:05
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezt már egyszer kiírtad tegnap...

Egyébként meg ilyen esetben ha visszajönne is kiraknám már. A házasság nem szórakozás meg játék, hogy oké most egy kicsit elegem van, lelépek, majd jövök vissza. A francokat. Jóban-rosszban. És ha a rosszban nem képes kitartani, igyekezni megoldani a problémákat, akkor menjen a fenébe.

2013. okt. 14. 10:10
 4/13 anonim ***** válasza:
90%
Ez már el van cseszve azzal, hogy odáig hagytátok fajulni a dolgokat, hogy fogta magát az egyik fél és elköltözött. Semmilyen problémára nem megoldás a különköltözés. Vagy együtt maradtatok volna és ketten megpróbáltátok volna megoldani, vagy egyik balra a másik jobbra. Külön lakva hogyan is oldanátok meg a dolgokat? Ha valaki elköltözik, az már inkább kint van a kapcsolatból fejben, mintsem benne. Az már inkább menekülni akar, mintsem megoldani.
2013. okt. 14. 10:24
 5/13 A kérdező kommentje:

Ez volt a 4. elköltözése az együtt töltött 14 év alatt.

Mindig visszakönyörögtem ,nagy kegyesen visszajött majd még én húztam meg magam.

2013. okt. 14. 10:30
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor egészségedre. Én max 1x engedtem volna vissza, de akkor sem úgy hogy még én könyörgök.
2013. okt. 14. 10:32
 7/13 anonim ***** válasza:

Nem gyanaz a kérdező vagy véletlenül, aki ezt a kérdést is kiírta? (sokadszorra lelépős apuka esete)

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..

Mik a problémák? A hiperaktív gyerkőc, az anyagi gondok, vagy van más is?

Igaz a lényegen nem változtat. Hagyd a p.csába ezt az embert. Biztos nem könyörögnék neki. Elment, és ha szerencséd van vissza sem jön. Egypáran már megírtuk, hogy nem tisztel téged, és ha így otthagyja a gyerekeket nagy felindulásában, akkor őket sem szereti igazán.

Ebből normális kapcsolat már sohasem lesz. Akárhányszor kérdezed meg, akármilyen formában, szerintem ugyanezt fogod hallani. Próbálj meg túllépni rajta, és nézd a gyerekeid érdekét. Kérd a szüleid, vagy barátok segítségét, és hagy azt az embert a fenébe.

2013. okt. 14. 11:11
 8/13 anonim ***** válasza:

Az én párom egyszer mondta, hogy elköltözne néhány napra, mert át kell gondolnia a kapcsolatunkat. Persze, az volt a cél, hogy megijedjek, és meghúzzam magam. Összevesztünk (Utólag beismerte, hogy nekem volt igazam), és neki ez volt a fegyvere, a korábbi kapcsolataiban bejött, így mindig azt csinált amit akart.

Nekem se kellett több. Mondtam neki, hogy ne terhelje magát a költözéssel, megyek inkább én, mert ha ő így kezeli a konfliktusokat, akkor nekem is át kell gondolnom ezt-azt. Másnap, amikor összepakoltam, már hirtelen nem is úgy gondolta. Én meg mondtam, ha idő kell, megkapja. Az ő ötlete volt, és most már adott nekem is átgondolni valót. Elmentem egy barátnőmhöz egy hétre, külföldön él. Már régóta meg akartam látogatni egyébként is. Párom kikészült ebben az egy hétben. Teszem hozzá, hogy én is, mert szerettem, de nem engedek az ilyen jellegű zsarolásnak. Azóta sem fordult ilyesmi elő. Megbeszéljük a problémákat, ezt ő így tanulta meg.

Persze ehhez az is hozzá tartozik, hogy nem volt gyerek, és a munkahelyem is rugalmas, így megtehettem.

2013. okt. 14. 13:59
 9/13 A kérdező kommentje:

Érdekes amit írsz...nálunk nagyon bevált idáig már 3x az ,hogy különköltözött ,pedig ő bánt csúnyán velem,felelőtlen volt anyagiakban ,nem akart minimálbéres munkát elvállalni inkább hosszabb ideig itthon eltűrte ,hogy eltartottam ...most ,hogy külföldön dolgozik egy ideje és elég jól keres végképp azt tesz amit akar .

Néhány hónapja dolgozik csupán,de máris úgy tervezi,hogy télen 4 hónapig itthonmaradna....azt mondta ha télen dolgoznia kell inkább elkoltozik akkorsem dolgozik .

Most az eddigiekkel ellentétben nem megyek utána,nagyon kiabrandultam belőle ,nem volt tekintettel a gyerekekre sem úgy ment el.

Vége annak az időszaknak amíg képes volt elhitetni velem,hogy semmit sem érek,senkinek se kellenek...arra jó voltam,hogy eltartsam elég sokáig.

2013. okt. 14. 14:14
 10/13 anonim ***** válasza:

Semmiképp ne menj utána. Valószínűleg csak meg akarja mutatni, hogy ő az úr a háznál. És a célját eddig mindig elérte. Ő bánt meg téged, és még te könyörögsz?! Egyébként ha valóban válni akarna, nem ment volna vissza háromszor. Egyszer még talán. Várj ki, fog ő még könyörögni, ez biztos. De én a helyedben megmondanám, hogy egyszer még visszajöhet (rengeteg könyörgés után), de nem többször.

Az én párom maga megmondta, hogy neki ez teljesen megfelelő taktika volt. Mindenkivel megcsinálta, akivel meg lehetett. Nálam nem jött össze, mégis jobban ragaszkodik hozzám, mint akárkihez valaha is. Talán pont ezért. Mellettem fenőttként kell viselkednie.

2013. okt. 14. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!