Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekkel otthon lévő anyukák, mennyire szól bele a férjetek hogy mennyi pénzt költötök magatokra?
Természetesen addig, amíg ez nem megy a családi költségvetés kárára.
Olyanra gondolok mint torna, kozmetikus, fodrász, új ruha, elmenni a barátnőkkel kávézni vagy moziba.
Nem szól bele :) Nincs ebben semmi egy nőnek ezek szükséges dolgok (normális mennyiségben) Én 2 havonta járok fodrászhoz, kb:havonta műkörmöshöz és ha valami csini ruhát megláttok (ár is optimális) megveszem.
Barátnőimmel is találkozunk no persze jóval ritkában akad alkalmunk csak csajos délutánt kialakítanunk. Inkább viszük a gyerekeket is, hogy addig ők egymással tudjanak játszani amíg mi pletyizünk :)
Semennyire.
Sőt,ő is rendel nekem sokszor ruhát csak úgy. (külföldről,2-3 hét míg ideér,meglepi ha hozza a postás.szerencsére tudja mit veszek fel,mit nem,a méretem pedig mindig eltalálja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!