Amikor a nő otthon van a gyerekkel, akkor minden döntést a férfinak kell meghoznia? Bálatok hogy volt/lesz?
???
Szerintem bármikor bármilyen döntés közösen kell meghozni...
A döntéshozatal hogy függ össze azzal hogy a nő otthon van a gyerekkel?
Én itthon vagyok mégis mindent közösen döntünk el.
Nem.Hogyha a nő szülés miatt van otthon akkor közösek a döntések.
Ha viszont a nő eltartatja magát azzal az indokkal hogy lusta vagy nem szeret dolgozni akkor természetesen minden döntést a férfi hoz.
3. vagyok
a döntéseket természetesen mi is közösen hozzuk meg, a kivitelezést csinálom egyedül itthonról, hogy ne munka után kelljen még rohangálnia a páromnak. Egyébként meg nyilván gyed, gyes idején többet keres a férj, de ez nekem nem függ össze automatikusan azzal, hogy neki kéne egyedül döntéseket hoznia. Megbeszéljük, hogy hogy legyen este, másnap intézem. Közös kassza, közösen vágyott gyerekek.
Mivel a gyed csak a fizu x %-a,persze hogy többet keres.
De akkor látná utoljára a gyereket velem együtt amikor ilyet mondana a párom,hogy mindenben ő dönt,mert többet keres...
Közösen döntünk mint mindigis
Az keméény :D
Hát szerintem valami nem stimmel veletek ha azt gondoljátok az dönt aki többet keres.
Nem vagytok állatok beszéljetek meg minden döntést vagy különben minek vagytok együtt?
Nálunk édesanyám keres többet és az ő szava többet ér , magasabb rendű mint édesapámé.Aki többet keres annak a szava nagyobb.
Voltak/vannak/lesznek miatta viták de ez így a jó.
Az a főnök aki többet keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!