Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt nem értem! Miért sokallja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt nem értem! Miért sokallja azt a keveset is?

Figyelt kérdés
A párommal 2 hetente tudunk csak találkozni sajnos...1 éve vagyunk együtt elég sokat szoktunk beszélni skypon,minden nap beszélünk 2 órát,általában este szoktunk beszélni..de mostanában minden féle indokot kitalál hogy ne kelljen beszélnünk és már volt hogy az 1 óra beszélgetést is sokallja és mindig kitalál valamit mostanában..pedig van miről és lenne miről beszélünk..ti hogy reagálnátok erre?hiszen mindig este szoktunk beszélni olyan 9 körül amikor se nekem se neki nincs dolga...néha úgy érzem mintha le akarna rázni..
2012. jan. 5. 19:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Én 2 hete beszéltem annyit a párommal mobilon, hogy igen mind a ketten élünk és ennyi.

Szerintem az én esetem vészesebb picit... :(

2012. jan. 5. 19:31
 2/17 anonim ***** válasza:
69%
Ne is haragudj, de a NAPI 2 óra csak szófosás.Minden nap nem történik olyan dolog, amihez 2 óra hossza kellene az elmeséléshez.
2012. jan. 5. 19:34
 3/17 anonim ***** válasza:

A távkapcsolat egy idő után felőröl mindent.

Általában ez 2 év szokott lenni, de vkinél előbb jelentkezik.

Ha nem tudtok változtatni záros határidőn belül, hogy többet találkozzatok, akkor nem lesz jó vége :(

Barátnőm 10 hetente találkozik a barátjával, mert külföldön dolgozik. Nyáron lesz 3 éve, hogy kint van a srác. Haza is költözik, mert nem bírná tovább a kapcsolatuk.

Férjem főnöke távkapcsolatban élt a feleségével az utóbbi 2 évben, 10 éves kapcsolat ment tönkre, válás lett a vége.

2012. jan. 5. 19:35
 4/17 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs sok jővője egy távkapcsolatnak. Én elnem bírnám képzelni hogy ne találkozzak minden nap a párommal .
2012. jan. 5. 19:41
 5/17 anonim ***** válasza:
Nagyon úgy néz ki, hogy tényleg le akar rázni. Kérdezz rá!
2012. jan. 5. 19:50
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

mit tudtok beszélni napi 2 órát? nem szemrehányóan, gúnyosak kérdezem csak érdekel

ha mi nem vagyunk együtt akkor este szoktunk 20-30 percet dumálni, ha mozgalmas napunk volt, de közben is headsettel és közben is csinálunk valamit. nem tudom elképzelni hogy 2 órára minden este leüljek és beszéljek a monitornak

bocsi

pedig lány vagyok

2012. jan. 5. 19:51
 7/17 A kérdező kommentje:

ma 19:51

bocsi és ti milyen időközönként találkoztok??mert mi most momentán már 3 hete nem láttuk egymást...van még kérdésed??van miről beszélni mindig,eddig is volt,én is teszem a dolgom itthon és ő is otthon,mindig van miről beszélni,hiszen van hogy hetekig nem látjuk egymást..

2012. jan. 5. 19:53
 8/17 A kérdező kommentje:

ha mi nem vagyunk együtt akkor este szoktunk 20-30 percet dumálni

egy az hogy azok ti vagytok,mivel engem is és őt is jó beszélőkével áldották meg,ezért van miről beszélni..

kettő minden ember más és minden kapcsolatban mások a szokások,mi sokat szoktunk alapban beszélgetni...ezt add össze volt olyan hogy 4 órát beszéltünk...

de a lényeg a lényeg hogy mostanában már 21-31 perceket sem nagyon akar és ez itt a lényeg..pedig már 3 hete nem láttunk egymást..

2012. jan. 5. 19:56
 9/17 A kérdező kommentje:

21-31

20-30

2012. jan. 5. 19:57
 10/17 anonim ***** válasza:

Ezt az én barátom is eljátszotta. Borzasztó rosszul esett, mert teljesen az jött le az egészből, hogy már nem akar velem beszélni. Úgyhogy utána 2 napig nem mentem msnre, telefonokat is lerövidítettem. Most már jó, délutánra programokat szervezek, ha este akarok összefutni valakivel, akkor összefutok este, ahogy ő is.

Neki azt hiszem az volt a baja, hogy teljesen rám kellett figyelnie közben, pedig ő játszani akart volna stb. Na, velem így inkább ne "beszéljen", hogy óránként bevág egy :D-t.

Szóval most ez van, mindkettőnknek jobb. Próbáljátok ki ti is, hogy akkor most pár napig nem beszéltek. Hidd el, keresni fog. Ha nem, akkor már valószínűleg nem érdekled.

2012. jan. 5. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!