Volt olyan, hogy keveset jártatok valakivel, mégis évekbe telt, hogy elfeledjétek. Ez már röhejes? Mit tegyek, bővebben lent.
Első kettő Zöld mancs
Vagy felkeresed és mondod neki, hogy jó lenne ha megdugna, vagy pedig keress másik palit aki megteszi helyette.
Nem törődj a heLYes lovagokkal.... a vérmagyar nagyon para ilyen téren. Totál megkattan!
Ha igaz, hogy tényleg úgy tanultál meg beszélni, írni, olvasni, hogy amúgy nem is voltál magyar közegben, akkor igenis büszke lehetsz rá.
Ha találkozol majd valaki igazival, akkor el fogod felejteni azt a fickót... sajnos amíg rágörcsölsz, addig nem fog menni. Tényleg valahogy el kéne terelni a figyelmedet róla.
Itt an az,hogy ne itélkezzünk olyan felett akit nem ismerünk!Ejnye-ejnye!
Én sem tudok helyesen írni,sok hibát vétek,mégis teljes értékű embernek érzem magam,sebb többnek,sem kevesebbnek mint mások.
Itt meg segítséget kérnek,nem nyelvtani kioktatást.
A válaszom pedig az,hogy próbáld meg felkeresni,ha nem akar semmit akkor pedig valahogy tedd túl magad rajta.
Biztos sok fiú an aki örülne neked!
Igen,volt.Egy egy hónapig tartó,úgymond viszonyt konkrétan fél évig képtelen voltam kiverni a fejemből.Sajnos én szerelmes voltam,tiszta szívemből,egy olyan emberbe,aki cseppet sem érdemelte meg a szeretetemet.Utólag ki is derült,hogy Neki csakis a testem kellett,amúgy meg abszolút nem érdeklem,minden szép szó csakis körítés volt.
Elég buta voltam...hogy miért?Azért,mert fél évig sajnáltam saját magamat,és nyalogattam a sebeimet.Közben pedig akadt volna nem egy,nem két jelentkező,de én elhajtottam mindenkit.Azért,mert belemerültem az önsajnálatba,és teljesen elvakítottak a gyötrő,értelmetlen érzések,amelyek bennem tomboltak,és én még csak fel sem akartam venni ellenük a harcot.Azért,mert így volt kényelmes.
Aztán egy napon-nem olyan régen-jött az életembe valaki más.Valaki,aki mindent megváltoztatott,fenekestül felforgatta az életemet,mert hagytam Neki.Tudtam,ha most nem vagyok bátor,örökké boldogtalan leszek.Összeszedtem minden erőmet,és mertem újra szerelmes lenni,és esélyt adni magamnak a boldogságra.
Tudod,az idő és a fiatalságod múlik,és csak egy életed van.Ha időt és energiát pazarolsz olyasmire,amire nem érdemes,saját magaddal szúrsz ki.Rajtad áll,mikor ébredsz fel végre.
előszöris 3 dolog miatt nem írunk helyesen itt
1 vagy rossz a bill ahogy az előzőnek
2 nem tudunk helyesen írni (mint a kérdező) erről vagy tehetünk vagy nem
3 nem a nyelvtan dolgozatomat adom be amin az életem múlik én ide tartozok:D
a kérdezőnek: ha fel tudod keresni akkor sztem felkeresheted én is voltam így mint te és én fiu vagyok és egy percet nem jártam a csajjal mégsem tudtam elfelejteni (bár ez kb másfél év volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!