Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt olyan, hogy keveset...

Volt olyan, hogy keveset jártatok valakivel, mégis évekbe telt, hogy elfeledjétek. Ez már röhejes? Mit tegyek, bővebben lent.

Figyelt kérdés
Ezelött 3 éve szakitottunk egy pasival, akivel 3 hónapot jártam, de a mai napig nem tudtam elfelejteni. Pedig az utóbbi másfél évbe egyszer láttam. Sokszor gondoltam arra, hogy szeretném ha legalább sex lenne közöttünk, persze nem tettem semmit, mert tudom nem lenne hejes. Mit tegyek? Sehogy se sikerül kivernem a fejemből..
2011. júl. 9. 17:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
18:32 vagyok a kort elfelejtettem:) 24/L
2011. júl. 9. 18:33
 12/15 anonim ***** válasza:
94%
Komolyan mondom kezdem halálra idegesíteni magam ezen a sok helyesírás mániáson. Könyörgöm találjatok már valami más hobbit magatoknak!!!! Mi itt a gondolatainkat próbáljuk megosztani, ti meg mindig beleakadtok a totál lényegtelenbe.
2011. júl. 9. 18:46
 13/15 anonim ***** válasza:

Hajjajj... Volt velem ilyesmi. Egy sráccal 1 hónapig jártam, de piszkosul beleszerettem. Olyan álomszerű volt az egész, de tényleg... Egy hónap után derült égből a villámcsapás: volt nő újra képbe került, valami nagyon szemét trükkel.

Ennek már 6 éve, de azért ha eszembe jut, kicsit még most is fáj. Pedig azzal a fiúval azóta egyáltalán nem is találkoztam, egyetlen egyszer láttam messziről, akkor is átmentem az utca túloldalára, de amúgy nem is egy városban lakunk. Na jó, már nem foglalkoztat a téma, de azért úgy évente egyszer-kétszer eszembe jut. Ő az egyetlen, akivel a mai napig első szóra újrakezdeném, pedig azért jártam már pár fiúval, de mindegyikkel úgy vagyok, hogy okkal mentünk szét, egyikkel sem jönnék össze újra, de vele igen. De ez soha nem fog megtörténni. És azt hiszem, jobb is így, ebből már ezek után nem lehetne jó kapcsolat, meg amúgy is, 6 év után én sem ugyan az vagyok már, mint aki akkor volta, biztos ő is változott azóta.

2011. júl. 9. 19:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Keres valaki mást kezdj bele új dolgokba így megismerhetsz egy csomó új embert találkozol majd olyanokkal akik beinditják a fantáziád egy vallós kapcsolat jobb mint az álmodozás.
2011. júl. 9. 19:37
 15/15 anonim ***** válasza:

19:11: De milyen szemet trukkel kerult ujra kepbe a no?

Mert ugy nez ki a sracot nem tartod hibasnak.

2011. júl. 10. 04:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!