Hogyan találhatnék meg valakit, akiről ennyire keveset tudok?
Figyelt kérdés
egy fiatal hajléktalan fiút gyakran vettem fel stopposként Csákvár-Bicske-Tatabánya útvonalon,éveken keresztül. most már tavasz óta nem találkoztunk. utoljára elég rossz állapotban volt,cukorbeteg és éhezett. adtam neki enni,meg pénzt,és otthagytam a bicskei elágazásnál a 100-as úton. okos,intelligens fiú,nem iszik,tisztálkodik,időnként munkát is talál. az arca heges,világos a bőre és a haja,de sajnos még a nevére sem emlékszem. megadtam neki a számomat,de azt el is veszíthette. hol keressem szerintetek? szeretnék neki segíteni,remélem,még nem késő...2011. nov. 26. 09:44
2/4 anonim válasza:
A környező települések hajléktalan szállóin, családsegítő szolgálatainál, hasonló helyeken talán tudnak valamit, ha csak el nem ment annál sokkal messzebbre.
3/4 A kérdező kommentje:
szégyellem,mert sokszor beszélgettünk,és mégis alig emlékszem,a saját gondjaim jobban foglalkoztattak. azt hiszem,az apukája meghalt,az anyukája nem volt alkalmas,és a nagyanyja nevelte,aki pár éve meghalt,és akkor egyedül maradt valami vidéki faluban,ahol semmije se maradt...
2011. nov. 26. 09:57
4/4 A kérdező kommentje:
egy ideig valakinek a kertjében lakott,azért gondoltam beírom ide is,hátha olvassa valaki,aki ismeri. hajléktalanszállóra sosem ment,csak fürödni járt be időnként,de megpróbálom,hátha.
2011. nov. 26. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!