Most mi eszünk keveset vagy mások sokat? Magatokhoz viszonyitva ez sok vagy kevés?
3Tagú család,2felnőtt plusz egy 2éves.
Egy csirke 4étezésre elég.
Aprolékból leves.
Csontos részből paprikás.
2comja elég hármunknak.
Mellehúsábol kétszer eszünk.
Anyuval beszélgettünk erről hogy vajon más háztartásokban hogy van ez?Anyuék is ennyit esznek,viszont a szomszédasszonya azt mondta ő felfordulna ennyi kajától,nála egy sült csirke egyben elfogy.
Mielőtt bárki belémkötne csak kiváncsiságból kérdezem,mindenki egyen annyit amennyi jólesik,csak ez egy olyan téma ami érdekel de nem kérdezhetem meg senkitől.
Attól is függ, hogy mennyi ez a kaja, hogy mennyire szeretitek a húst. Mennyi köretet esztek hozzá?Csak ebből lehetne megtudni, hogy tényleg keveset esztek-e.
Pl paprikás főzelékkel, kenyérrel, máris rengeteg. Magába kevés. Minden relatív.
Nálunk 2 felnőtt, 2 gyerek/11,13/ egy csirke elfogy egy evésre.
A két combot a gyerekek eszik, plusz egy kis mellehusát, férjem a maradék mellehusát, én a szárnyát, és köretet.
Mind a négyen normál súlyúak vagyunk.
Egyszerre fél csirkemellet tudok megenni minimális körettel, salátával. A többi részét nem szeretem, de ha csak az van, akkor combból is egyet eszek.
Normál súlyú lány vagyok.
14:13
Jaj, igazad van, elfelejtettem: 35/N, 50 kg :-D
Köret mindig van.
egy csirkecomb,kb 2kisebb levesmerőkanál bórsófőzelék,egy evőkanál vagy kettő krumplipüre,egy szelet kenyér.Ez a férjem adagja.180cm és 95kg.
Én valamivel kevesebbet eszem,fél combot,köret ugyanaz.
162/70
Kicsilányom adagja elenyésző.
A férjem villanyszerelő, neki több energiára van szüksége, mint nekem. Én egész nap irodában ülök.
Ennek ellenére én max. 3 étkezésre megeszek pl. egy grillcsirkét. 176 cm magas vagyok és 68 kg. Szóval nem vagyok elhízva.
Én nagyon szeretem a hasam, imádok enni. A férjem az én adagomnak a többszörösét is képes megenni, neki van egy kis feleslege, de nem sok.
Összességében azt mondhatom, hogy nálunk 1 egész csirke (mondjuk grillcsirke) 1 kajálásra elfogy, de lehet, hogy még kevés is. Mindig eszünk utána is valami édességet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!