Hogyan értékeled a mostani Fidesz-kormány szereplését az első Orbán-kormány (1998-2002) működéséhez viszonyítva?
Akkor (én hülye) rájuk szavaztam. Kb. ennyi idő telt el akkor is, mint most ezidáig (cca. másfél-két év), hogy rájöttem, hogy milyen kis hucutok ezek... (a "kis huncutok" kifejezésem természetesen szabadon kicserélhető)
A válaszom tehát: egy szép kerek 0 (nulla)!
Igazad van.
Akkor mintha tényleg a KKv k felé mozdúltak volna.
Mintha tényleg olyan nemzeti lett volna.
Bár akkor is ment a nagytőke lesz, pása.
Akkor is kedveztek a magasabb jövedelműeknek, de valahogy nem a szegények zsebéből.
Ma?
Valahogy mintha feré csont villanna a szájba, és a lepel messzire húll, az arc pedig feltárúl, az az arc, ami a valódi!
Mondok valamit:
Újraolvastam számos akkoriban megjelent elemzést, tanulmányt a Fideszről (mind bal, mind jobb oldalról)...
Mindezek után arra a következtetésre jutottam, hogy teljesen várható volt az, amit a Fidesz eddig csinált.
(hatalomkoncentráció, homlokegyeneset más teszünk, mint amit ígérünk stb. ellenzékben nagyon szeretjük az AB-t az ombudsmanust, kormányon csorbítjuk amennyire lehet a jogaikat stb. és még sorolhatnám)
Csak most már más a milliő, ez már nem a kilencvenes évek vége, meg hát sokáig volt hatalmon a "baloldal" is jóval több támadási felületet (és mocskos politikai korrupciót) hagyva a Fidesznek.
Próbálják fenntartani a látszatot.
Ez egy látszat kormány.
Csak éppen óriási többséggel.
Viszont a nagyobb hatalom nagyobb felelősségel (vastagabb kenderkötéllel a nyakba) jár.
ja és még annyit, hogy böngésszétek a youtubeot, videotárakat a korabeli nyilatkozatok után...
Megdöbbentő, hogy mennyire képesek hazudni (bár aki itt él ebben az országban, már nem tud meglepődni)
Mert bezsongatták a hülye magyarokat, hogy máshol sose volt még 2/3! hát most lett...
lehetett sejteni
ááá csak felidegesítem magam :S
Való igaz Hornékból éltek, és a ciklusuk végére kezdtek előbujni a gondok.
Szinte nem is gondoltam hogy erre abben az országban még emlékszik valaki, olyan érzésem volt mintha mindenki retrogád amnéziában szenvedne.
Akkor is csak a balfékség ment, és a nemzet bohócából lett a vidékfejési és mezőgarázdasági miniszter.
Persze neki meg a düblőre vitte el a balhét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!