Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mi eszünk keveset vagy...

Most mi eszünk keveset vagy mások sokat? Magatokhoz viszonyitva ez sok vagy kevés?

Figyelt kérdés

3Tagú család,2felnőtt plusz egy 2éves.

Egy csirke 4étezésre elég.

Aprolékból leves.

Csontos részből paprikás.

2comja elég hármunknak.

Mellehúsábol kétszer eszünk.

Anyuval beszélgettünk erről hogy vajon más háztartásokban hogy van ez?Anyuék is ennyit esznek,viszont a szomszédasszonya azt mondta ő felfordulna ennyi kajától,nála egy sült csirke egyben elfogy.

Mielőtt bárki belémkötne csak kiváncsiságból kérdezem,mindenki egyen annyit amennyi jólesik,csak ez egy olyan téma ami érdekel de nem kérdezhetem meg senkitől.

2011. nov. 30. 14:06
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

Egész csirkéről nem tudok nyilatkozni, mert azt nem szoktam főzni :)

De pl. tegnap pörköltet főztem csirkemell filéből, kb. 70 dkg volt, hozzá 1/2 kg tészta.

Ez nekünk (2 felnőtt + 2 gyerek, 5 és 2 évesek) 2 napra elég. Tegnap este ettünk belőle mind a 4-en, ma vitt belőle a párom egy nagy adaggal és a kicsi meg én ettünk ebédre. A pöriből maradt egy kis adagnyi, a tészta elfogyott.

Nem tudom, ez soknak számít???

2011. nov. 30. 14:59
 22/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Mégeszszer leirom,nem problémázom.Azt hogy mi mennyit eszünk viszonyitási alapnak irtam le.

Engem nem érdekel ki milyen pózban csinálja vagy ki milyen házimunkát végez otthon vagy mennyi a jövedelme,engem ez érdekel és gondoltam megkérdezem.

2011. nov. 30. 15:00
 23/42 A kérdező kommentje:
Paprikás az krumplival és galuskával van,farhátból.
2011. nov. 30. 15:00
 24/42 anonim ***** válasza:

"Mi pl. a galambból levest főzünk"

Mi az a galamb?

2011. nov. 30. 15:01
 25/42 anonim ***** válasza:
Ti esztek nagyon keveset,főleg köretből. Annyi főzelék és püré a fiacskád adagja,nem egy felnőtt férfié. Nem a sok hús a lényeg,de legalább köretet kellene eleget ennetek.
2011. nov. 30. 15:12
 26/42 anonim ***** válasza:

Uhh, szerintem ti esztek nagyon keveset. Nekem lecsúszik napi fél kiló csirkemell + 1 zacskó rizs, de ez csak az ebéd meg a vacsora... 50 kiló környékén vagyok egyébként, és sportolok is.

25/N

2011. nov. 30. 15:24
 27/42 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi értelme több köretet enni, az általában csak szénhidrát és nem jó semmire, max hízol. Persze ha ez a köret zöldség, akkor nem szóltam.
2011. nov. 30. 15:28
 28/42 anonim ***** válasza:
89%

"

"Mi pl. a galambból levest főzünk"

Mi az a galamb?

"

Ez komoly? Nem tudod mi az a galamb?

[link]

2011. nov. 30. 15:31
 29/42 anonim ***** válasza:
81%
Hogy lehet ekkora baromságot mondani, hogy inkább köretet egyenek? Mert a rizs, meg krumpli aztán egészségesebb ám, mint a hús, igazatok van. Ha zöldségekkel, salátával enné a húst, akkor kéne azt mondani, hogy egyenlő aránnyal egyen mindegyikből.
2011. nov. 30. 15:31
 30/42 anonim ***** válasza:

M.-H. Alexandra

Izé.. természetesen tudom, mi az a galamb, de.. én azt hittem, hogy a csirkének valamelyik része vagy nem is tudom.

Komolyan esznek az emberek galambot? :o

2011. nov. 30. 15:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!