Ajánlanátok nekem nyaralóhelyeket, lehetőleg nem a világ végén? (Bp. -hez viszonyítva. )
Figyelt kérdés
Szüleim 25 év otthon ülés után végre rászánták magukat egy nyaralós hétvégére. Mindketten 50 körüliek, úgyhogy nem diszkózni szeretnének 3 napig:) Olyan helyet keresek, ahol van valamiféle gyógyfürdő/élményfürdő, és van elég látnivaló is ezen kívül (pl. szép város, erdő, hegyek, borospincék, vadaspark, stb.) Ha valami kihagyhatatlan program is lenne éppen akkor, az sem baj:) Nagyon köszönöm, ha tudtok segíteni!2011. jún. 6. 12:12
1/13 Darcy01 válasza:
Hévíz-Keszthely, Miskolc-tapolca.
2/13 anonim válasza:
Kassa vagy Pozsony vagy Bécs, Prága.
Mo-t semmiképp, eleget ültek már itthon.
3/13 anonim válasza:
pedig a világvégén le lehet lógázni a lábotokat!
igazi lazuló-pihenő!
Na, de ha nem jó, Eger? Eger-szálló-fürdő, szauna
Nagyon kis nyugodt városka!
4/13 anonim válasza:
5/13 anonim válasza:
Ráckeve :) Kis-Duna mentén van, gyönyörű hely és van gyógyfürdője.
6/13 A kérdező kommentje:
Keszthely és Tapolca fenn van a listán, én is valami ilyesmi irányban tapogatózom:) Eger eszembe sem jutott, pedig ott is lenne mit csinálni..:D Külföld nem jöhet szóba sajnos több okból, egyrészt belföldi üdülési utalvánnyal mennek - ha ez nem lenne, nem tudnák összehozni a pénzt - másrészt nem beszélnek idegen nyelvet, nem érzik magukat biztonságban túl távol otthontól. Ez valahol szerintem természetes, ha tényleg soha ki nem mozdulnak:) Harmadrészt ebből az országból sem láttak még szinte semmit, szóval biztosan találok nekik érdekes/szép nyaralóhelyet.. A felsorolt helyekre majd inkább én megyek..:D
2011. jún. 6. 12:25
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket! Nagyon jók.. Tényleg sokat segítenek!
2011. jún. 6. 12:27
9/13 anonim válasza:
Eger ugrott be nekem is. Gyalog is könnyen elérhető minden, a Szépasszony-völgyben sok jó borospince van, meghitt hangulat, finom borok, kedves vendéglátás. A környéken erdő kiránduláshoz, történelmi város nézelődéshez, csodás hely!
10/13 anonim válasza:
Bükkfürdő?Az gyógyfürdő is.Nagyon jó hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!