Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mi eszünk keveset vagy...

Most mi eszünk keveset vagy mások sokat? Magatokhoz viszonyitva ez sok vagy kevés?

Figyelt kérdés

3Tagú család,2felnőtt plusz egy 2éves.

Egy csirke 4étezésre elég.

Aprolékból leves.

Csontos részből paprikás.

2comja elég hármunknak.

Mellehúsábol kétszer eszünk.

Anyuval beszélgettünk erről hogy vajon más háztartásokban hogy van ez?Anyuék is ennyit esznek,viszont a szomszédasszonya azt mondta ő felfordulna ennyi kajától,nála egy sült csirke egyben elfogy.

Mielőtt bárki belémkötne csak kiváncsiságból kérdezem,mindenki egyen annyit amennyi jólesik,csak ez egy olyan téma ami érdekel de nem kérdezhetem meg senkitől.

2011. nov. 30. 14:06
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Off

Szerintem jó kérdés volt, érdekes válaszokkal, hogy ki mennyit eszik. Csak azt nem értem, hogy ezen mit lehet pontozni? Leírtam, hogy a párom sokat eszik és ez valakinek nem tetszik? Nem hiszem, hogy mindenkinek ugyan annyit kéne ennie. De hát a pontozgatók biztos jobban tudják miért nem hasznos válasz ha valaki többet/kevesebbet fogyaszt mint mások....

2011. dec. 1. 07:50
 42/42 anonim ***** válasza:
Persze, aki sportol, annak kell is. A szomszédban 4 gyerek van (9-től 20 évesig), mind atletizál, egy kisebb hadseregnek való ételt készítenek mindig, és nem szokott kimaradni semmi... Pl. makarónihoz 3 csomag tésztát főznek ki, a palacsintát ott kezdik, hogy 4 liter tej... Egyik se kövér, vékonyak és izmosak - a szülők is. És igen, van, aki eszik galambot, mi kifejezetten azért tartjuk őket. Bár hasonlatnak lehet, hogy nem a legjobb volt, ha még nem ettetek. Szerintem nem esztek se sokat, se keveset, minden viszonyítás kérdése. A szomszéd utcában van egy hentes fiú, na ő biztos szörnyülködne rajtatok, mert egyedül megenné a csirkéteket és még lehet, hogy éhes is maradna. Szegény olyan 160 kiló körül van, mindenből duplát eszik, már csak megszokásból is. Szóval ahány ház, annyi szokás.
2011. dec. 1. 13:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!