Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt nem értem! Miért sokallja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt nem értem! Miért sokallja azt a keveset is?

Figyelt kérdés
A párommal 2 hetente tudunk csak találkozni sajnos...1 éve vagyunk együtt elég sokat szoktunk beszélni skypon,minden nap beszélünk 2 órát,általában este szoktunk beszélni..de mostanában minden féle indokot kitalál hogy ne kelljen beszélnünk és már volt hogy az 1 óra beszélgetést is sokallja és mindig kitalál valamit mostanában..pedig van miről és lenne miről beszélünk..ti hogy reagálnátok erre?hiszen mindig este szoktunk beszélni olyan 9 körül amikor se nekem se neki nincs dolga...néha úgy érzem mintha le akarna rázni..
2012. jan. 5. 19:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

19:51es vagyok

jolvan ne húzd fel magad, én csak leírtam, hogy elképzelhetetlennek tartom az ekkora mennyiségű csevegést

én két suliba járok jelenleg, egy hétköznapi és egy hétvégeibe, párom meg dolgozik heti 5 napot napi 12 órában

nos.. hogy mennyit találkozunk?? néha estékre. de hálisten ennek vége egy év múlva

én csak annyit akartam mondani hogy a pasik nem biztos hogy szívesen karattyolnak naponta 2 órát, mégha van miről is mert kicsit sok

nem a veled "töltött" idő lenne sok hanem hogy csak beszéltek. természetesen ha fizikailag is veled lenne sokkal jobb lenne

meddig tart még nálatok ez az állapot?

2012. jan. 5. 19:59
 12/17 A kérdező kommentje:

ma 19:59

nem olvastad el rendesen a válaszom..már napi 20-30 percet is sokall mostanában és ez a gond...és a telefonon is sokszor leráz..

amúgy elvileg májusban vagy én vagy ő költözik ide,vagy is pontosabban az a terv hogy megyünk külföldre..

2012. jan. 5. 20:02
 13/17 anonim ***** válasza:

Ahogy már előttem is írták ez egyértelmű jele annak, hogy már nem tudtok miről beszélni, mivel ez szinte lehetetlen is, hogy naponta 2 óra csak beszélgetés. Megy egy darabig, de nem évekig.

És amit már megfigyeltem, hogy ha egy pár nem él együtt, akkor nem is fognak ragaszkodni egymáshoz és könnyebben elengedik a másikat, ha arról van szó.

Nemhiába mennek tönkre a kapcsolatok, ha nem is találkoznak a párok egyáltalán.

Igazad van, hogy minden ember más, de az biztos, hogy ha nem érzed azt, hogy amikor hazamész és egyedül vagy, hogy már alig várod, hogy a párod is hazaérjen, akkor igazából nem is szereted és nem is beszélhetünk párkapcsolatról.

De most kimondom: szerintem a párkapcsolat igazából az együttéléssel kezdődik. Ha két ember külön él az nem is párkapcsolat!

2012. jan. 5. 20:05
 14/17 anonim ***** válasza:

bocsi, így már kicsit más

de ha májusban elvileg megoldódik, az már nem hosszú idő, kitudjátok várni

ahogy írta itt valaki, egy idő után lehet hogy egy kicsit eltávolodnak a párok ha ennyire kevés a találkozó, lehet már nem annyira szeret többet beszélgetni:S nemtudom

2012. jan. 5. 20:07
 15/17 A kérdező kommentje:

De most kimondom: szerintem a párkapcsolat igazából az együttéléssel kezdődik. Ha két ember külön él az nem is párkapcsolat!

Azért ezt nem mondanám,én sok ilyen ember ismerek akik erre voltak rákényszerülve évekig..van olyan aki 3 évig csinálta ezt havi egy párnapos találkákkal..most idestova 10 éve együtt vannak és mondhatom azt hogy megérte nekik végig csinálni mert én ilyen boldog embereket még nem láttam és akik ennyire megbecsülik egymást..

2012. jan. 5. 20:08
 16/17 A kérdező kommentje:
még annyit fűznék hozzá hogy én szerintem akik ezt végig csinálják és kitartanak egymás mellett az így egy nagyon erős összetartást és stabil kapcsolatot hoz magával az egész...mert tudják hogy min mentek keresztül,mennyit szenvedtek azért hogy egymásé lehessenek..szerintem ebből egy nagyon erős kapocs lesz hiszen két ember szinte vakon megbízik a másikban és végig kellett szenvedni azt az utat hogy egymásé lehessenek..
2012. jan. 5. 20:13
 17/17 anonim ***** válasza:

a 20:13as kommenteddel azt hiszem egyet kell hogy értsek

azok az ismerőseim akik pikkpakk minden gond nélkül összecuccoltak 1 év után akár, azoknak a kapcsolatát sosem látom oylan stabilnak mint pl a mienket akik 4 éve együtt vannak és még mindig ritkán tudják megoldani a találkozásokat

szerintem a mi kapcsolatunk is sokat erősödött a sok szemvedés után, mert elég sokat küszködtünk mi is

2012. jan. 5. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!