Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom sokallja, hogy előtte 7 fiúval voltam. Tényleg túl sok?
Én nem látok ebben semmi rosszat. Volt két hosszútávú kapcsolatom,három szexkapcsolatom,és két egyéjszakásom. Hűséges lány vagyok,komoly kapcsolatot kerestem. A mostani páromnak ezt őszintén elmondtam,mikor kérdezett a múltamról,de nagyon meglepődött,soknak látja. Én nem hiszem hogy ettől több vagy kevesebb lennék. Ti mit gondoltok?
21l
Nem sok, csak ésszerűtlen. Egyéjszakás egy normálisabb embernek csak akkor lesz csak egy éjszakára, ha valamelyik fél nem tud másik közelébe lenni.
Szóval fejlődésben elég kezdő vagy még itt.
Hogy neki mi baja van ezzel...
Joga van hozzá, hogy soknak találja. Joga van rosszat gondolni, joga van bármit gondolni. DE szerintem csak abból "ítéljen" meg téged, hogy jelenleg vele szemben milyen vagy.
Véleményem szerint inkább valaki próbáljon ki több dolgot egy lehorgonyzás előtt, mint lehorgonyzás közben kezdjen álmodozni...
Bár tényleg fiatal életkorban vagy két hosszútávú kapcsolathoz, három szexkapcsolathoz és két egyéjszakáshoz képest:). De ettől függetlenül nem vagy te kevesebb vagy több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!