Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tud kezelni a barátom, ha találkozunk. Miért?
Távkapcsolat. Hetente találkozunk(péntektől vasárnapig).
Amíg nem vagyunk együtt minden pillanatban elmondja, mennyire imád, hiányzom neki, szeret, és rengeteg programmal áll elő. Napi 7x hív(ő engem és nem én őt). MAJD ELJÖN a találkozás napja. Rideg, bunkó, alig ad egy csókot vagy egy ölelést, és ott köt belém, ahogy tud. AMINT elválunk, már hív telefonon, hogy ő nagyon imád és hiányzom neki. 2 éve vagyunk együtt, és ez egy éve így megy. Élőben például idegesíti ha hozzábújok, aztán ha már nem vagyunk együtt akkor telefonban azt mondja, hogy alig várja, hogy hozzábújjak. Rákérdeztem, hogy miért van ekkora ellentmondás a viselkedésében, de szerinte nincs.
Hogy lehetne ezen javítani egyáltalán?
Én elhagynám. Így is alig találkoztok (bár a heti három nap tök normális "távkapcsolatban"), akkor meg tök paraszt.
Hát szórakozzon mással, vagy mondja el, mi baja van.
Mi valóban! távkapcsolatban éltünk - 1000 km, háromhetente tudtunk találkozni -, de alig vártuk, és első nap pl. ki sem keltünk az ágyból.
Szeretkeztünk, beszélgettünk, szeretkeztünk, filmeztünk, stb.
Már összeköltöztünk, és most is rengeteget beszélgetünk, nem szarunk a másikra, és bunkózunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!