Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom sokallja, hogy előtte 7 fiúval voltam. Tényleg
túl sok?
Figyelt kérdés
Én nem látok ebben semmi rosszat. Volt két hosszútávú kapcsolatom,három szexkapcsolatom,és két egyéjszakásom. Hűséges lány vagyok,komoly kapcsolatot kerestem. A mostani páromnak ezt őszintén elmondtam,mikor kérdezett a múltamról,de nagyon meglepődött,soknak látja. Én nem hiszem hogy ettől több vagy kevesebb lennék. Ti mit gondoltok?
Bocs, őszinte leszek, nekem is sok lenne, főleg 21 évesen szexkapcsolat, meg egyéjszakás...nem valami bizalomgerjesztő.
2017. okt. 30. 11:17
12/24 anonim válasza:
Önmagában a 7 az nem sok, ha lennél mondjuk 30 éves.
De 21 évesen, úgy, hogy ebből csak 2 normális kapcsolat volt, ez egy eléggé.. hm, képlékeny erkölcsi, morális színvonalra utal, hogy finoman fejezzem ki magam.
2017. okt. 30. 11:24
13/24 anonim válasza:
23 éves vagyok és eddig két komoly kapcsolatom volt, csak azokkal a fiúkkal feküdtem le. Ez nekem is sok lenne, megértem, ha a barátod soknak tartja, joga van annak tartani, neked meg ugyanúgy jogod van ahhoz, hogy legyen ennyi szexuális partnered. Szerintem azt kéne néznie, hogy vele szemben hűséges vagy-e, milyen a ti kapcsolatotok. Viszont ha nem tudja elfogadni, azt is meg kell értened.
2017. okt. 30. 11:34
14/24 anonim válasza:
Én ennyi idősen még bőven szűz voltam. 30 éves koromra hoztam ezt a számot. Az én párom nem sokallja, csak hát érted, én nem 21 vagyok.
2017. okt. 30. 14:56
15/24 anonim válasza:
Drágám, 21 évesen a legfontosabb amit a ferfiakkal kapcsolatban meg kell tanulnid hogy ha csapodar voltal a multban (az most mindegy hogy miert - elottem leirtak mar hogy mit gondolnak errol) azt azert jo ha tudod, egy ferfi szereti azt hinni a nő csak az övé.... nem beszelunk szex kapcsolatokrol, nem mondunk szamokat! Az en parom se tudja hogy en hany ferfival voltam mar egyutt es engem sem erdekel az eloelete. A legnagyobb baromsag ezeket igy kitargyalni egy bimbozo kapcsolatban. Nem azt mondom hogy hazudni kell, de nem lattam meg olyat hogy ezek az infok barkinek is elorebb vitte volna az eletet. Feltekenykedes, es hatso keseru gondolatokat szul.
2017. okt. 30. 18:27
16/24 anonim válasza:
15: engem érdekel a párom előélete, hozzátartozik. Nem volt eddig soha bajom abból akárki akármit megmondott. Abból viszont igen, amikor titkolódzik. Ilyenkor az történik, hogy először is valami nagyon durvát képzelek mögé. Mondjuk akár olyat, hogy prosti volt. De még ettől sem lenne rossz érésem! Attól viszont lesz, amikor az jut eszembe, hogy talán egy ilyen lényeges dolgot eltitkol.
2017. okt. 30. 18:56
17/24 anonim válasza:
Nézd, az a lány aki "csak szexkapcsolatba" is belemegy, vagy épp egyéjszakásba, az szerintem a továbbiakban azt hisz magáról, amit akar.
Nekem nem pálya. Ennyi.
2017. okt. 30. 20:12
18/24 anonim válasza:
Ha ő annak tartja, akkor igen. Valószínűleg más az értékrendetek, és ő nem fekszik össze akárkivel, ha viszket neki, te meg igen, neki ez nem tetszik, ennyi.
2017. okt. 31. 10:29
19/24 anonim válasza:
Csak féltékeny,mert úgy érzi, ő pasiban kevésbé kelendő.Csak tipikus magyar pasi mentalitás,ne vedd a szívedre.
Okés,picit sokra jött ki,de nem így tervezted.
2017. nov. 3. 22:25
20/24 anonim válasza:
A nők mindig megmagyarázzák hogy ezzel semmi baj nincs, biztos csak "önbizalomhiányos a pasi" stb. na meg itt az előző is: "tipikus magyar pasi mentalitás"...
Pedig az a helyzet hogy ez bizony sok, főleg 21 évesen, bárki bármit mond. Nekem már csak emiatt sem kellenél (bár ez alapján amúgy sem lehet túl sok közös lenne bennünk).
De azért ne tagadd le ezután se, ha ahhoz kellően nagylány voltál hogy belemenj velük akkor ahhoz is legyél majd az hogy vállald.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!