Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom sokallja, hogy előtte 7 fiúval voltam. Tényleg túl sok?
Én nem látok ebben semmi rosszat. Volt két hosszútávú kapcsolatom,három szexkapcsolatom,és két egyéjszakásom. Hűséges lány vagyok,komoly kapcsolatot kerestem. A mostani páromnak ezt őszintén elmondtam,mikor kérdezett a múltamról,de nagyon meglepődött,soknak látja. Én nem hiszem hogy ettől több vagy kevesebb lennék. Ti mit gondoltok?
21l
Ha srác lenne a kérdező, akkor menő lenne 7 nővel.
Kérdező, azt csinálsz, amit akarsz, ne korlátozd az életedet mások ítéletei miatt.
Eltér az értékrendetek ennyi.
Kérdés:
Te mit tartanál nála egy ilyen arányról?
Igazából nekem is az arány durva, de igazából nem az egyéjszakás, mert ha azt írod, hogy volt 5, inkább tartom elfogadhatónak, mint a szexkapcsolatot. Nekem az nagyon nem adja. Az egyéjszakás nálam oké, mert ha a vágyak ott tartanak két embernél, akkor teljesen ok. De a szexkapcsolat a másik testének kihasználása, és azt nem tartom elfogadhatónak. De mindenki máshogy gondolja ezeket a dolgokat, kár tagadni, mert azzal csak késlelteted az úgyis bekövetkezőt.
Én sosem kérdeztem a múltról, ha akart mesélt. Hallgattam végig ennél sokkal bizarabb történeteket, és meg tudtam emészteni. Mert ha az egyik szereti a másikat, akkor nem az számít úgysem, hogy a múltban mi volt, sőt talán egy jó dolog, hogy felvállalja a múltját, főleg ha leszűri belőle a hibákat.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!