Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom sokallja, hogy előtte 7 fiúval voltam. Tényleg túl sok?

Figyelt kérdés

Én nem látok ebben semmi rosszat. Volt két hosszútávú kapcsolatom,három szexkapcsolatom,és két egyéjszakásom. Hűséges lány vagyok,komoly kapcsolatot kerestem. A mostani páromnak ezt őszintén elmondtam,mikor kérdezett a múltamról,de nagyon meglepődött,soknak látja. Én nem hiszem hogy ettől több vagy kevesebb lennék. Ti mit gondoltok?

21l

2017. okt. 30. 09:02
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Ha srác lenne a kérdező, akkor menő lenne 7 nővel.

Kérdező, azt csinálsz, amit akarsz, ne korlátozd az életedet mások ítéletei miatt.

2017. nov. 3. 23:13
 22/24 anonim ***** válasza:

Eltér az értékrendetek ennyi.

Kérdés:

Te mit tartanál nála egy ilyen arányról?

Igazából nekem is az arány durva, de igazából nem az egyéjszakás, mert ha azt írod, hogy volt 5, inkább tartom elfogadhatónak, mint a szexkapcsolatot. Nekem az nagyon nem adja. Az egyéjszakás nálam oké, mert ha a vágyak ott tartanak két embernél, akkor teljesen ok. De a szexkapcsolat a másik testének kihasználása, és azt nem tartom elfogadhatónak. De mindenki máshogy gondolja ezeket a dolgokat, kár tagadni, mert azzal csak késlelteted az úgyis bekövetkezőt.

Én sosem kérdeztem a múltról, ha akart mesélt. Hallgattam végig ennél sokkal bizarabb történeteket, és meg tudtam emészteni. Mert ha az egyik szereti a másikat, akkor nem az számít úgysem, hogy a múltban mi volt, sőt talán egy jó dolog, hogy felvállalja a múltját, főleg ha leszűri belőle a hibákat.

27F

2017. nov. 3. 23:16
 23/24 anonim ***** válasza:
Valójában nem a te 7-edet sokallja, hanem a saját 2-3-ját kevesli. Ezen nem fog ennyi idősen túllendülni. Ha meg akarod tartani kompenzáljatok. Vegyetek be +lányt/lányokat később akár +fiút, de mindig legyen kompenzáció. Vagy lépj tovább és kiderül, hogy a következő sokallja-e a 8-at, 9-et stb.
2017. nov. 3. 23:19
 24/24 anonim ***** válasza:
0%
Hát akkor most megtanultad, hogy ez csakis rád tartozik! A legbelsőbb magánügyed, senkinek semmi köze hozzá!
2017. nov. 4. 06:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!