Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet olyanra komolyat alapozn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet olyanra komolyat alapozni, akinek a netes tevékenységeibe semmit bele nem nézhetsz?

Figyelt kérdés

Soha nem tudod kivel csetel, ha masneművel, azokat törli, max olyat megmutat, hogy épp anyukájával.

Tel kódját, de bármilyen kódját soha ki nem adná.

Instán facen nem ismerősöd.(korabban balhézott olyanok miatt pl kiket like olok, meg engem zavart hogy ő viszont csak a hátam mögött like-olgat azaz gyorsan törli valakirol ha vkit megnézek. Es a további gyerekes balhékat elkerulve inkább letiltottam, instán kikövettem)

Magyarán a netes tevékenységeirol semmit nem tudsz az égadta világon, es úgy verhet át, ahogy csak nem szégyell.

Tegyük fel, hogy van egy alapbizalom. Azaz nem is akarod látni, nem is akarod "ellenőrizni" a párod, azaz kb struccpolitikát folytatsz.

Ilyen hátérrel lehet valakire komolyat, esetleg házasság gyerek alapozni egyáltalán?

Vagy vegyem csak úgy, hogy egy átmeneti valakim?

A ffi 40

2021. okt. 27. 21:06
1 2 3 4 5
 1/48 A kérdező kommentje:
És nagyon nem egy incel kategória.
2021. okt. 27. 21:06
 2/48 anonim ***** válasza:
91%

Tini probléma. Vagy nem is tudom mi. Nagyon gáz.

Életemben nem ellenőrizgettem senkit, és soha nem tűrném hogy engem elszámoltassanak. De olyan 40 évessel (és fiatalabbal se) lenne kapcsolatom aki egy 14 éves kanos hülyegyerek szintjén lenne és ilyenekkel égetné magát online.

2021. okt. 27. 21:12
 3/48 anonim ***** válasza:
100%

Szánalmasnak tartom. Nézd, nem akarok én senkinek a dolgaiban kutakodni, ahol megölni sem akarok senkit álmában. De ha valaki csak úgy aludna mellettem, hogy őrök állnak az ágyunk mellett, akkor nekem az a kapcsolat nem kell.

Én nem akarok egy idegbeteget, aki rohan át a másik szobából, ha látja, hogy a gépe közepében vagyok. Vagy azonnal bezár minden ablakot, amint mögé érek. Nem érdekelnek a privát dolgai, de ez a viselkedés nekem nem kell. Ő bízzon bennem annyira, hogy én csak szabadon akarok vele élni és mozogni a közös életterünk holmijai között, ami miatt nyilván lenne bőven lehetőségem belelátni a dolgaiba, én meg bízok benne annyira, hogy nem túrok bele abba, ami nem tartozik rám...

A párommal így élünk, nincs jelszó az otthoni gépünkön, a mobilunkban benne van a másik ujjlenyomata. Mégis ott merünk hagyni mindent a másik előtt, mert nem abban turkál, amint egyedül van hagyva. De ha felhívom, hogy kapcsolja ki a vpn-t vagy lépjen be ide-oda, akkor meg tudja tenni. Ez így működik normálisan szerintem. A párkapcsolatban közös az élettér. Lehet a másiknak privát szférája, de nem attól, hogy elzárkózik, mint egy idegbeteg, mert nem bízik annyira bennem, hogy elhiggye, hogy magamtól is tudom a határt.

2021. okt. 27. 21:18
 4/48 anonim ***** válasza:
98%

Ha nekem a párom ilyesmivel jönne, rövid úton kiraknám a szűrét.

Nem titkolok előtte semmit, de amit a barátnőkkel beszélek, nem rá tartozik, és amikre rákeresek pld a könyvemhez, az sem.

2021. okt. 27. 21:18
 5/48 A kérdező kommentje:

Éspedig ezen a szinten van:(

Instán követeti haverok volt feleségét sógornőt, meg egyebeket(design, reklámoldalak stb)

Megy a sok szivecskézés meg stb.

Messenger másneműekkel előttem tabu. Es elmondása szerint nem folytat ilyen üzengetéseket.

Most ugy nem is zavar.szo szo

De belegondolni esetleg ebbe így 20 30 évet..?vagy gyerekkel "kiszolgáltatottá" válni "ilyennek"?

Úgy nem is tudom..

Vagy én látom ködösen?

2021. okt. 27. 21:22
 6/48 A kérdező kommentje:
Még csak 1# lattam
2021. okt. 27. 21:23
 7/48 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem Kérdező, amit te csinálsz, valamennyire az is gyerekesnek mondható. Felnőtt nő nem megy bele játszmákba, az ősbizalomnak meg alapnak kéne lennie, ha egyszer azt mondja a barátod, hogy szeret és nincs más rajtad kívül. Nyilván nem a nyomozás, leselkedés a megoldás. Én például azért nem olvasnék bele a barátom dolgaiba, mert jobban fájna a bizonytalanságnál, másrészt tényleg nincs hozzá közöm.

Egyébként értem a motivációdat, a pasid szintén gyerekesen viselkedik. A szívecskéket neked kéne tartogatnia, privátban, nem pedig bárkinek.

Amíg így állnak a dolgok köztetek, addig valóban nem beszélhetünk normális kapcsolatról...

2021. okt. 27. 21:36
 8/48 anonim ***** válasza:
96%

Nekünk elég jól sikerül komoly kapcsolatot abszolválni anélkül, hogy a másik kütyüjeiben turkálnánk és nem is követjük egymást sehol.

Mi ebben a strucc politika? Nem a telefont pötyögve fog megcsalni. Ezer más dologból tudod, hogy rendben van-e a kapcsolat.

A lájk balhé, meg egyebek még tini korban is gáz, nemhogy 40 évesen.

2021. okt. 27. 21:45
 9/48 anonim ***** válasza:
80%
Barátnőm féltékeny típus, megadtam neki minden jelszavamat, mobilhoz is, néha belenézeget.. engem nem zavar nincs titkolnivalóm, szerintem egy jól működő kapcsolatban nem kéne lennie.
2021. okt. 27. 21:48
 10/48 anonim ***** válasza:
86%

Most képzeld el, hogy 20 évvel ezelőttig ezek a dolgok nem is léteztek.

Fú, hogy lehetett megbízni az emberekben??:)

2021. okt. 27. 21:51
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!