Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet olyanra komolyat alapozn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet olyanra komolyat alapozni, akinek a netes tevékenységeibe semmit bele nem nézhetsz?

Figyelt kérdés

Soha nem tudod kivel csetel, ha masneművel, azokat törli, max olyat megmutat, hogy épp anyukájával.

Tel kódját, de bármilyen kódját soha ki nem adná.

Instán facen nem ismerősöd.(korabban balhézott olyanok miatt pl kiket like olok, meg engem zavart hogy ő viszont csak a hátam mögött like-olgat azaz gyorsan törli valakirol ha vkit megnézek. Es a további gyerekes balhékat elkerulve inkább letiltottam, instán kikövettem)

Magyarán a netes tevékenységeirol semmit nem tudsz az égadta világon, es úgy verhet át, ahogy csak nem szégyell.

Tegyük fel, hogy van egy alapbizalom. Azaz nem is akarod látni, nem is akarod "ellenőrizni" a párod, azaz kb struccpolitikát folytatsz.

Ilyen hátérrel lehet valakire komolyat, esetleg házasság gyerek alapozni egyáltalán?

Vagy vegyem csak úgy, hogy egy átmeneti valakim?

A ffi 40

2021. okt. 27. 21:06
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:

*jav.:

Ilyen emberrel van e komoly kapcsolatnak értelme.

2021. okt. 28. 11:51
 22/48 anonim ***** válasza:
49%
Számomra nem lenne. Mindamellett, hogy nem nézegetem az e-mailjét, telóját. Pedig nincs kódolva, tehetném. Ha titka lenne, nyilván rejtegetné. Így viszont nem téma.
2021. okt. 28. 11:53
 23/48 A kérdező kommentje:

Ez alapja lehet e egy komoly kaocsolatnak hogy semmilyen betekintésed nincs a másik netey tevékenységeibe, nem azert mert a provát szférát védi, hanem olyan alapon hogy ne kombinálj abbol, pl hogy csajokat like ol meg stb.

Nem arra hivatkozik hogy mert baratokkal beszel. Hanem arra hivatkozik hogy ne érts félre ezt azt jobb ha nem látod!

Semmit meg nem mutat. Ha megjelenek gyorsan töröl, kilépked stb.

Tegyuk fel bízom benne.

Ez lehet igy alapja egy hosszu tavu komoly kapcsolatnak hogy kvázi foldbe dugom a fejem?

2021. okt. 28. 11:54
 24/48 A kérdező kommentje:
23# kommentem az értetlenebbeknek ment
2021. okt. 28. 11:55
 25/48 anonim ***** válasza:

"titkolózik hogy meg se mutatná"

Pont erről írtam én is. Mégis miért mutatnám meg a páromnak a barátaim, családtagjaim privát dolgait, vagy a munkahelyem dokumentumait?? Nyilván titkolom, ezek nem az én titkaim, nem az én tisztem nyilvánosságra hozni...

2021. okt. 28. 12:00
 26/48 anonim ***** válasza:

"ne kombinálj abbol, pl hogy csajokat like ol meg stb."

Van miből kombinálni ezek szerint, maradjunk annyiban. Ha ő is úgy értékeli, hogy komoly kapcsolatban él, akkor más nőkre qrólájk neki belefér? tudja, hogy neked nyilván nem, így amit nem tudsz, az nem fáj. Szép.

2021. okt. 28. 12:20
 27/48 anonim ***** válasza:

"Tegyuk fel bízom benne."

Nem bizol. Igy pedig semmi ertelme egy kapcsolatnak, kar korbemagyarazni meg 100 szogbol megvizsgalni.

2021. okt. 30. 13:05
 28/48 A kérdező kommentje:

27

De nagyonis megtehetném hogy struccpolitikát folytatok. Pont ezert a kerdes mert azert nem akarnám ha ugy venne el x évemet hogy aztan pislogok hogy lelép egy masikkal.

Semmi egyéb szándékát nem látom pl hogy el akarna e venni.

Csak azt hogy jelenleg elvan velem.

En csinálhatnám ezt éveken át szó se róla. Most is ez megy. Semmit nem tudok a magánéletéről szinte.

Kérdés hogy megéri e van e értelme a struccpolitikának.

Nekem volt már kulfoldi exem akivel egy 3.közös nyelven besteltunk csak azaz a saját anyanyelvünkön azt csináltunk amit akartunk ugy verhettuk volna át egymást ahogy nem szégyelljük. Csak epp ő megkérte a kezem..(igaz vége lett kesobb, de teljesen más volt az egész srác is. Simán elvoltunk így)

2021. okt. 30. 13:14
 29/48 A kérdező kommentje:

26#

Igen ilyenek miatt en ugy erzem ennyi erővel simán szórakozhat is csak velem mint vmi buta primo nővel aki úgyse vág semmit.

Megtehetné.

Es a buta primo vak nőket azokat tisztelik egyáltalán, hogy nem élnek vissza a naivitásukkal? Azert ez se mindegy.

Vonzó ill egyenrangu nő tud lenni egy kapcsolatban az akit 2 perc alatt át lehetne verni ha akarják?

2021. okt. 30. 13:16
 30/48 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom mit eszel az aranybogar faszidban, de lathatoan ketsegbeesetten kapaszkodsz bele. Persze csinalhatsz barmit, de boldog nem leszel tole. A kapcsolat alapjat sem tudjatok lerakni, igy mi ertelme van? Kit akarsz becsapni? Minket lathatoan nem tudsz. Magadat meg mar regen becsaptad.
2021. okt. 30. 14:48
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!