Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet olyanra komolyat alapozni, akinek a netes tevékenységeibe semmit bele nem nézhetsz?
Soha nem tudod kivel csetel, ha masneművel, azokat törli, max olyat megmutat, hogy épp anyukájával.
Tel kódját, de bármilyen kódját soha ki nem adná.
Instán facen nem ismerősöd.(korabban balhézott olyanok miatt pl kiket like olok, meg engem zavart hogy ő viszont csak a hátam mögött like-olgat azaz gyorsan törli valakirol ha vkit megnézek. Es a további gyerekes balhékat elkerulve inkább letiltottam, instán kikövettem)
Magyarán a netes tevékenységeirol semmit nem tudsz az égadta világon, es úgy verhet át, ahogy csak nem szégyell.
Tegyük fel, hogy van egy alapbizalom. Azaz nem is akarod látni, nem is akarod "ellenőrizni" a párod, azaz kb struccpolitikát folytatsz.
Ilyen hátérrel lehet valakire komolyat, esetleg házasság gyerek alapozni egyáltalán?
Vagy vegyem csak úgy, hogy egy átmeneti valakim?
A ffi 40
Pont nem kapaszkodok belé kétségbeesetten.
Dontest akarok hozni hogy komolyan vegyem e vagx ne. Mert az utobbi esetben szeretnék már randizni ismerkedni de amugymeg nem akarnék gyöker lenni.
Húzni akarok már egy vonalat hogy igen komolyan veszem ezt a sracotves foldbe dugom a fejem, vagy nem veszem komolyan es elvagyok vele kb mint egy szexkapcsolatban.
Nem csupán ez miatt, többtényezős összetevők alapján nincs alapja annak hogy bízhassak benne és azért nem is tesz meg semmit sem.
Sőt pont ellenkezőleg tesz mint ahogy kérem.
Szóval nem komoly.
Ha kértem arra hogy bizonyítson cserébe azt kaptam bizonyítás HELYETT, hogy nem tudja mit akar tőlem, mert ilyeneket kérek es bizalmatlan vagyok.
Így mègjobban megbízhatatlan...
Szerintem ő alapból nem tudja, mit akar tőled. Ez csak hab a tortán.
Vagy tudja, hogy semmi komolyat, de jobb rádtenni, hogy jaaaa hát a te bizalmatlanságod miatt lettem iyen határozatlan. Sz*r duma.
Egy férfi ha akar egy nőt, akkor nem csinál direkt olyat, ami lett neki említve, hogy zavaró és rosszul esik.
Ha csinálja, akkor nem fontos a másik fél reakciója.
Bízni abban sem lehet, aki nem tudja mit akar és abban sem aki tudja hogy semmi komolyat, de ködösít.
Es mindezek után ha tudná 100 ra is hogy engem akar, ilyen előzmények után szintén megbízhatatlan..
Csak válaszoltam arra hogyan döntöttem.
Nem remenykedett senki semmiben. Infokat meglátásokat gyujtottem be ahhoz hogy pasizhatok e vagy netan korrektnek kéne lennem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!