Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha a párom ellenzi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a párom ellenzi a munkahelyváltásomat?

Figyelt kérdés

4 éve dolgozom az első (teljes munkaidős) munkahelyemen, a fizetésem viszont nem emelkedett sokat. Váltáson gondolkoztam, de nem küldözgettem a jelentkezésem sehová, csak frissítettem és nyilvánossá tettem a Linkedin profilomat. Ezek után engem kerestek meg ajánlatokkal, az egyiknél meg is győztek, hogy menjek interjúra.

Fel szeretnének venni, és 2x annyi lenne a keresetem, mint a mostani, a munka pedig nagyobb kihívás, ezért egyből elfogadtam az ajánlatot.

A párom viszont úgy reagált, ahogy nem vártam volna tőle soha. Kifejezetten ellenzi, le akarna beszélni, minek nekem ekkora fizetés, imádok költeni szóval úgyis szórnám folyton, minek akarok munkamániás lenni, miért ezen agyalok 28 évesen, mi van, ha nem bírom majd, nem normális dinamika az, ha ennyivel többet keresek nála, stb.

Bennem ez undort kelt. Hiába mondta anyukám meg 1-2 barátnőm is, hogy csak "megijedt" a változástól, meg veszélyben érzi az önbizalmát és szeretettel, gondoskodással, beszélgetéssel helyre lehet tenni a dolgokat, nekem ehhez egyszerűen nincs kedvem. Szerintem alapból nem normális, ha felzaklatja az, hogy lehetőséget kapok minden szempontból jobb munkára, vagy, hogy esetleg többet keressek mint ő.

2021. okt. 10. 13:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
27%

10#

De alap hogy támogasd a másikat.

Én nem bannam ha többet keres,mert nem versenytársak vagyunk.Én ezt lexarom.

Amit viszont nem xarnek le,az a közös életünk.

Nos én jol valasztottam párt magamnak,mivel nem egy munkamániás,utazgatós típus,aki videochetel az ország vagy a világ másik sarkából,es akivel havonta nincs egy hétvégénk vagy látástól mikulásig dolgozik.

Ennek fejében lemondunk a luxusról.

És nem tartjuk fontosnak a karriert.

Ha ilyen lenne,akkor nem lennenk együtt.

És nyilván velem se akarna együtt lenni egy karierrista nő.

Szval visszatérve olyan pár után nézz,aki hasonlóan gondolkodik és nem lesz gond.

2021. okt. 10. 15:12
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Nah akkor fogod magad és szépen elolvasod újra amit írtam aztán szövegértelmezés. Köszi #8- as voltam
2021. okt. 10. 15:35
 13/16 A kérdező kommentje:
Én nem támadtam senkit, én csak kérdeztem, hogy ki itt a mocskos femináci, ugyanis egyet se látok.
2021. okt. 10. 16:18
 14/16 Ollókezű Edward ***** válasza:
100%

"nem normális dinamika az, ha ennyivel többet keresek nála" 🤣🤣🤣

Gecc, akkor keressen valakit, akivel egészségesebb a dinamika, oszt jónapot.

Egyébként a kérdező csak annyit írt, hogy 1.) 2x annyit fizetnének, aminek csak egy totál dilettáns élettárs nem örül, 2.) nagyobb kihívás a munka, és neki tetszik is. Egy szó nem esett munkamániáról, vagy utazgatásról. De persze egyes díszpéldányoknak mindenki, aki nem takarodik egyből haza kiszolgálni a phárjhát, az már munkamániás p!cs@. De még csak nem is erről van szó, mert pl. nálunk sok nő egy percet nem marad bent tovább, mint kell, de szeretik, ha új feladatot kapnak, valami újat kell megtanulni vagy egy váratlan szituban helyt állni. Akkor ők micsodák????

Krisztus, gyere le, de gyorsan....

2021. okt. 10. 16:28
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az ilyen palik, mint a 11, az amcsi filmeken nevelkedtek, ahol ha valaki előléptetést akar és karriert építeni, akkor nem ismerve a munkaidőt, túlóra, túlóra, túlóra, hogy a főnök elismerje és becsicskul mindenért ennek érdekében. Nos a valóságban nem így megy, a minőségi munka és a több fizetés nem egyenlő azzal, hogy ész nélkül dolgozol nonstop.

Ahol hétvégén is kell dolgozni, meg külföldre menni, az olyan típusú foglalkozás egyébként is, de hirtelen nem csapsz át utazgató életmódba a semmiből, mert több a fizu, ha alapból nem is erről szól a munkád. :DDD Nem is mondta a kérdező, hogy mivel foglalkozik, lehet csak annyi változik a mindennapokban, hogy a város másik felében van az új munkahely, mint volt és talán fáradtabb a kezdeti időszakban.

2021. okt. 10. 16:56
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

14#Ne szivd mellra pajtás.Fogd fel kiegészítő információnak.Azthiszem érthető volt az első és utolsó mondat a számodra.A többit hagyd akkor figyelmen kívül.

A sivalkodás helyett a lényeget kell látni.

15#Az hogy te nem ismersz ilyet csak a Tőzsdecápák című filmben,az nem jelenti azt,hogy nem is létezik.Sajnos de.Ráadásul éreztem is a bőrömön.a gyerekeimmel együtt.De te nyilván jobban tudod,mint én.

2021. okt. 10. 18:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!