Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha a párom ellenzi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a párom ellenzi a munkahelyváltásomat?

Figyelt kérdés

4 éve dolgozom az első (teljes munkaidős) munkahelyemen, a fizetésem viszont nem emelkedett sokat. Váltáson gondolkoztam, de nem küldözgettem a jelentkezésem sehová, csak frissítettem és nyilvánossá tettem a Linkedin profilomat. Ezek után engem kerestek meg ajánlatokkal, az egyiknél meg is győztek, hogy menjek interjúra.

Fel szeretnének venni, és 2x annyi lenne a keresetem, mint a mostani, a munka pedig nagyobb kihívás, ezért egyből elfogadtam az ajánlatot.

A párom viszont úgy reagált, ahogy nem vártam volna tőle soha. Kifejezetten ellenzi, le akarna beszélni, minek nekem ekkora fizetés, imádok költeni szóval úgyis szórnám folyton, minek akarok munkamániás lenni, miért ezen agyalok 28 évesen, mi van, ha nem bírom majd, nem normális dinamika az, ha ennyivel többet keresek nála, stb.

Bennem ez undort kelt. Hiába mondta anyukám meg 1-2 barátnőm is, hogy csak "megijedt" a változástól, meg veszélyben érzi az önbizalmát és szeretettel, gondoskodással, beszélgetéssel helyre lehet tenni a dolgokat, nekem ehhez egyszerűen nincs kedvem. Szerintem alapból nem normális, ha felzaklatja az, hogy lehetőséget kapok minden szempontból jobb munkára, vagy, hogy esetleg többet keressek mint ő.

2021. okt. 10. 13:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Hogyhogy mit tegyel?

Kezdesz a masik helyen a párod majd megbékél sőt vissza is dobhatnád neki a labdát hogy ő is lépcsőzhetne felfelé. Egybol megfordulna a helyzet hogy ő mentegetozhet.

2021. okt. 10. 13:16
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
Szabadulj meg attól a pasitól, csak lehúz téged. Irigykedik rád.
2021. okt. 10. 13:16
 3/16 anonim ***** válasza:
37%

Az en párom is elhordott a sárga foldig mikor uj helyen kezdtem. Es ezt nalunk pedig az előzte meg hogy ő "rugdosott"mindig hogy keressek tobbet.

Aztan mikor karriert építettem meg neki állt beszolni lehordani mindennek

Rosszul esett de ennyi. Ment tovabb az élet. Az uj munkahely mellett se dobott ki szoval..

2021. okt. 10. 13:18
 4/16 anonim ***** válasza:
89%

Egyébként még annyit, hogy egy önbizalomhiányos, rosszindulatú srác, amiből most bukott ki az igazi természete.

Elnézést, hogy ezt írom, de légyszívesebben orraba vágnám.

Nekem fontos, hogy egy nő fejlődjön mellettem, de úgy látszik a te pasid akkor érezheti jól magát, ha úgy érzi, ő a magasabb rendű.

#2 voltam.

2021. okt. 10. 13:20
 5/16 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem fdltekeny arra, hogy ezt siekrult elerned. Mindenkepp vallald el az uj lehetoseget! Gratulalok :)
2021. okt. 10. 13:23
 6/16 anonim ***** válasza:
86%
Pénzből élünk,jó hogy elfogadtad.A pasid csak irigykedik rád.Ha nem változik,dobd ki.
2021. okt. 10. 13:26
 7/16 anonim ***** válasza:
76%

Ahelyett hogy támogatna visszhúz.

A pàrom szagmunkás volt amokor összejöttünk. Nilla önbizalommal. Tudtam hogy okos, èrteles. Bíztattam, támogattam. Diplomázott, menedzserasszisztens egy mulinál.

2021. okt. 10. 13:58
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
Az itt megnyilatkozó nők többsége gondolkodás nélkül dobná, te meg nem egy feminista hülye pcsának tűnsz, úgy hogy beszélgess el vele róla mint felnőtt a felnőttel.
2021. okt. 10. 14:11
 9/16 anonim ***** válasza:
83%

Hisztis kis egoista pöts, aki nem bírja, ha egy nő többet keres. :D

Annyira szánalmas, egy valódi férfi nem szarja össze magát, ha a barátnője karriert épít.

Szerintem kihagyhatatlan és izgalmas lehetőséget kaptál és gratulálok hozzá, remélem elfogadod.

2021. okt. 10. 14:20
 10/16 A kérdező kommentje:

8as

Magyarázd már el, hogy ki itt "feminista hülye pcsa", kérlek... Szerinted bele kellene férnie annak, hogy valakinek idegesítő, hogy egy nő karriert épít és jól keres, esetleg jobban, mint a férfi? Szerinted nem alap, hogy támogassa valaki a párját?

2021. okt. 10. 14:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!