Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai, modern nők hogyan értékelnék a római férfiakat?

Figyelt kérdés

Már ennek a cikknek a címe is elmond mindent erről a harcos népről:

"Róma mindig ellenséget keresett, hogy harcolhasson"

Link: [link]

Vergilius így tanította a népét:

"Ám a te mesterséged, római, az, hogy uralkodj,

El ne feledd – hogy békés törvényekkel igazgass,

És kíméld, aki meghódolt, de leverd, aki lázad!"

Link: [link]

Ezek a római pasik eléggé dominánsak voltak. A modern nők azt mondják a rosszfiúkra, hogy "izgalmasak".

Mit lehet akkor mondani Vergilius népére? 😀

2021. szept. 23. 00:32
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 A kérdező kommentje:

Mármint kinek a mocskolódására, 39-es?

Én nem is veszek részt a vitában, csak időnként kommentálom azt. De azt sem látom, hogy a másik fél mocskolódna. Ami történik: egy önmagadat felsőbbrendűnek képzelő nő vagy (feltehetően ez kihat a tanításodra is), aki nem bírja elviselni a másként gondolkodást. Ez az, amire időnként utalást tettem. Vitázni veled felesleges, ami elég nagy szó egy tanárnő esetében, mivel a vallás/valláskritika rovatban viszonyulok így a neoprotestánsokhoz... Nem semmi, hogy ezt a taktikát be kell vetnem egy tanár esetében is.

2021. szept. 23. 19:42
 42/68 A kérdező kommentje:
Ja, és szét lett offolva a topikom. Ezert viszont már többen felelősek.
2021. szept. 23. 19:43
 43/68 anonim ***** válasza:

" tehát több férfi rendelkezik kiemelkedő intelligenciával."

És több férfi rendelkezik átlagalatti intelligenciával.

És mert vannak kiemelkedően intelligens férfiak, a többség hót átlagos, vagy olyan ostoba, mint te.

Mellesleg az intelligencia teszteken az utóbbi években a nők jobb eredményt érnek el, mint a férfiak.

2021. szept. 23. 23:12
 44/68 anonim ***** válasza:

" Csak éppen kevés nőnek van meg hozzá az esze."

Mint írtam, a nők jobb eredményt érnek el az intelligencia teszteken.

" A legtöbb nő inkább orvosként, ügyvédként, jogászként, tanárként tud kiteljesedni."

Mérnök vagyok és több kolléganőm is van. És egyre több a nő a mérnöki szakokon. Nem az érdeklődés hiánya a fő ok, hanem a sok évszázados neveltetés, hogy a nőket arra készítették fel, hogy szüljenek és otthon robotoljanak.

"Mérnöki szakon végeztem, alig találkoztam lánnyal, de azoknak is a nagy része kibukott első évben."

Hazudj még. Vannak bőven lányok is, igaz még kisebbségben. És kibuknak páran? Férfiak közül is kibuknak. Az én évfolyamomban a fiúk között nagyobb volt a bukások aránya, mint a lányok között (mérnöki szak).

2021. szept. 23. 23:18
 45/68 anonim ***** válasza:
91%

Tanárnő válaszoló, itt vagy? Ez a sz.rláda "kérdező' írt egy provokációt az egyik válaszodból:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

2021. szept. 23. 23:21
 46/68 anonim ***** válasza:
7%
Kár ezen vitáznotok. Tiszta sor, hogy számos területen számos nő, számos férfit le tud nyomni, de nem ez a nők értéke...vagy a nőstényeké, nőneműeké, ha az egész élővilágot nézzük. Hogy hány diplomád, találmányod, aranyérmed stb-d van, az max azt a kört érdekli, ahova az adott dolog szól, de a többséget nem, az élővilágot sem.
2021. szept. 23. 23:26
 47/68 anonim ***** válasza:

47

Nagyobb örömöd ne legyen, bár én is csinálok néha hasonlót de bennem van annyi hogy legalább átfogalazom hogy azért ne legyen ugyanaz.

2021. szept. 24. 00:16
 48/68 anonim ***** válasza:
Átfogalmazom*
2021. szept. 24. 00:16
 49/68 anonim ***** válasza:

27es!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ IGY VAN!

En tobb technikumot,szakmat tanult no vagyok,vegul nem egyetemre mentem hanem tobb technikumot akartam csinalni es sikerult DE igazad van!!

Addig volt ez nagy szo amig a nok nem tanultak,most hogy sok a kepzetlen,kevesbe okos ferfi,igy mar a papir mit sem er..

Nem derult ki hany eves a kerdezo..azota se tudjuk!

2021. szept. 24. 00:20
 50/68 A kérdező kommentje:

Nagyobb öröm, foglalkozol velem, és ezzel saját magadat szívatod meg, ahelyett, hogy fognál egy könyvet. Aki butát. csinál magából... Nem fogalmazok át semmit.

2021. szept. 24. 00:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!