Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom rá van kattanva az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom rá van kattanva az elektonikára, minden mindig legyen modern, minden csak az elektonika, de én ellene vagyok?

Figyelt kérdés
Az a bajom ,hogy nekem az elektonika nem olyan fontos, oké a gép és a telefon, a tv, meg a háztartási eszközök. De mindent gépiesítene amit lehet, nem is gondolkodik ,hogy a sok kütyü kikészítí az állatokat, ami nekem fontosabb mindennél. Nem számít ha elpusztulnak az állatok, csak legyen 5g meg a stb hülyesége. Mit lehet tenni? Más az értékrendünk de ezt nem tudom hova rakni
2020. ápr. 26. 10:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
elektronika
2020. ápr. 26. 10:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Minden attól függ, hogy megengedhetik-e magatoknak ezeket, vagy sem.

Saját lakásra (legalább önerőre) tesztek félre havi szinten rendszeresen? Nyugdíjra tesztek félre? A leendő közös gyerekeitek taníttatására?

Ha az alapokra tesztek félre és azon felül olyan viszonylag jómódúak vagytok, hogy marad pénzetek ilyen hobbikra, akkor nyugodtan költsétek a pénzt ilyen dolgokra, legyenek azok akár elektronikai kütyük, akár nyaralás, akármi. A ti pénzetek, megdolgoztatok érte, megérdemlitek. Ha csak a mának éltek és erőtökön felül költötök ilyenekre, akkor át kellene gondolni a dolgokat.

2020. ápr. 26. 10:32
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a puncira vagyok rákattanva.
2020. ápr. 26. 10:34
 4/10 anonim ***** válasza:
Az analógra? 😃
2020. ápr. 26. 10:38
 5/10 anonim ***** válasza:
89%
Ilyen nőtől mentsen meg a jó isten aki nem létezik. Persze káros az 5G.. a hülyeséged károsabb..
2020. ápr. 26. 10:51
 6/10 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak Danke.
2020. ápr. 26. 11:43
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha, már ott a pasid, akkor szánj már rá pár percet, hogy leülsz és elmagyarázza az 5g-t.
2020. ápr. 26. 12:05
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
"a sok kütyü kikészítí az állatokat," Erröl irnál valamit, hogy mi is értsük?
2020. ápr. 26. 12:07
 9/10 A kérdező kommentje:

Onnan ,hogy több cikk is megjelent hogy az állatok szemvednek tőle, ugye az állatok idegrendszere érzékenyebb, jóval érzékenyebb, és senki ne mesélje be hogy nem mert állatokkal nöttem fel, és most is állatokkal dolgozom.

Folyamat pusztulnek el csak úgy állatok ahogy megjelent az 5g

2020. ápr. 26. 15:31
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak lelombozni, de az 5G előtt is "folyamat pusztultak el" állatok.
2020. ápr. 26. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!