Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom rá van kattanva az elektonikára, minden mindig legyen modern, minden csak az elektonika, de én ellene vagyok?
Minden attól függ, hogy megengedhetik-e magatoknak ezeket, vagy sem.
Saját lakásra (legalább önerőre) tesztek félre havi szinten rendszeresen? Nyugdíjra tesztek félre? A leendő közös gyerekeitek taníttatására?
Ha az alapokra tesztek félre és azon felül olyan viszonylag jómódúak vagytok, hogy marad pénzetek ilyen hobbikra, akkor nyugodtan költsétek a pénzt ilyen dolgokra, legyenek azok akár elektronikai kütyük, akár nyaralás, akármi. A ti pénzetek, megdolgoztatok érte, megérdemlitek. Ha csak a mának éltek és erőtökön felül költötök ilyenekre, akkor át kellene gondolni a dolgokat.
Onnan ,hogy több cikk is megjelent hogy az állatok szemvednek tőle, ugye az állatok idegrendszere érzékenyebb, jóval érzékenyebb, és senki ne mesélje be hogy nem mert állatokkal nöttem fel, és most is állatokkal dolgozom.
Folyamat pusztulnek el csak úgy állatok ahogy megjelent az 5g
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!