Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen felnöttkorban a tarskere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen felnöttkorban a tarskereses?

Figyelt kérdés

Elvalt nökent van egy kisgyerekem , tarskeresözök.

Eszak europaban lakom.

Sok ferfi erdeklödik aki mas varosban is lakik , es a varosomba utaznanak h talalkozzunk.

Ez mind szep es jo , de kiderult nem egyszeru kavezasra gondolnak, hanem mind ugy kepzelik, h hozzam jönnek a lakasomba , es mivel hosszu az ut haza , itt is aludnanak mindjart nalam , ismerkedes cimen.

Vagy menjek en hozzajuk .

Lanyom kiskamasz , de erre senki nem gondol h milyen kellemtlen lenne már igy ismerkedni.

A tehetösebb pasik se akarnak hotelt fizetni , hanem ide akarnak becuccolni .

Nekem ettöl hanyingerem van.

Tenyleg nem lehetne siman kavezni es elsö talalkakara elmenni egy kavezóba es ennyi ?

Vagy gondoljak h gyerekes anyanak nem jar udvarlas ?

Ilyen csömör modon lehet megoldani ?

Nalad vagy nalam itt ez a szokas .

Ha mondom h erre nem vagyok hajlando sertödes lesz .

Nem tudom miert nem keresnek a sajat varosukban .

Minden kapcsolat igy szakadt meg sertödessel .

Es ez az egyböl egy ágyba , csak en vagyok aki maradi es igenyli h valakit megismerjen elötte vagt mas is ?

Mostanaban egyböl le kellfekudni?

2017. jan. 14. 15:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
62%

Eléggé elterjedt az a mondás,hogy amíg egy 20 évest körbekell ugrálni,ide-oda menni vele, 30 felett már csak 2 szó és jöhet az ágy. Ebbe a szólásba hetente belefutok,úgyhogy nem lesz számodra egyszerű. Majd jön valaki,aki nem így cselekszik,de javarésze ez lesz.

21/F

2017. jan. 14. 15:54
 2/15 anonim ***** válasza:
88%

A helyedbe én sem mennék bele ilyen hozzám cuccolós dologban első randi gyanánt.

Egy úriember amúgy sem kérne ilyet. Sőt szerintem ez pofátlanság a férfiak részéről. Ne aggódj ha sértődés lesz, neked ez nem fér bele és kész.

Elvált felnőtt nőként is legyen tartásod, nem kell oda adni magad első találkozásnál hiába ezt várnák el. És ha így nem lesz senki ezen se aggódj biztosra veszem hogy vannak még normális pasik.

21/L

2017. jan. 14. 15:57
 3/15 A kérdező kommentje:

Köszi . Csak azon gondolkodom h hany nö lehet aki ebbe belemegy , ha ezt megszokták a pasik.

Nem talalkoztam olyannal aki normalis talalkat kepzel el

2017. jan. 14. 16:03
 4/15 anonim ***** válasza:
82%

Nem csak kisgyermekesekkel teszik ezt a férfiak. Mondjuk szerintem aki így akar ismerkedni, azt egyből kizárhatod, mint lehetőség, mert csak szexet akar. Normális férfi tényleg ismerkedni akar, legalábbis remélem, hogy létezik még ilyen!

N/30

2017. jan. 14. 16:08
 5/15 anonim ***** válasza:
76%

Ja és azért keres másik városban nőt, mert valószínűleg házas, és így kisebb a kockázat, hogy lebukjon.

Előző voltam.

2017. jan. 14. 16:09
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak gyerekessel csinálják ezt, és nem csak ezt... Ha még csak ilyenekkel találkoztál, akkor szerencsés vagy!
2017. jan. 14. 16:25
 7/15 anonim ***** válasza:
23%

"Vagy gondoljak h gyerekes anyanak nem jar udvarlas ?"

Senkinek sem "jár" az udvarlás alanyi jogon. Felnőttként már megtanulhattad volna

"Nem tudom miert nem keresnek a sajat varosukban ."

Miért nem te keresel a saját városodban? Ezzel kiiktatnád a problémád okát is.

2017. jan. 14. 16:27
 8/15 A kérdező kommentje:

Utolso valaszoló en a sajat varosomban keresek , ök irnak ram, akik mas varosban laknak .

Ha meg nem jar nekem az udvarlas akkor mit akarnak nalam lakni ?

Nem ertem miert valaszoltal , suletlensegeket irsz .

2017. jan. 14. 16:48
 9/15 anonim ***** válasza:

"Ha meg nem jar nekem az udvarlas akkor mit akarnak nalam lakni ?"

Ezt tőlük kellene megkérdezned...

2017. jan. 14. 17:38
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Idegent nem engedünk be a lakásunkba! Pláne ahol még gyerek is van! S eggfejekkel hozott össze a sors. Ennyi.
2017. jan. 14. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!