Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a jelenlegi párotok fent lenne valami társkereső oldalon?
A párom fent van Badoon, elvileg csevegni szeretne a nőkkel (így van beállítva), szerintem nem használja.
De mi van ha mégis?
Mit tegyek?
Vond kérdőre, és kérd meg hogy törölje. Vagy mutassa meg, hogy egyáltalán van e ott ismerőse...
Mert én is vagyok vagy voltam ilyenen- és lehet hülyén hangzik, de nem tudom hogy kerültem oda, csak néha jött egy emil, hogy X meg Y szeretne velem megismerkedni, én meg még be se tudtam lépni hogy töröljem...
Az enyém Tinderen volt fent, tudom, hogy csak beszélgetett lányokkal, azért, mert unatkozott, tudtam róla, mostanra letörölte. (1-2 hónap után)
Persze zavart, de tudtam, csak unaloműzés miatt van fent.
Én kérdeztem, hogy "Miújság Tinderen?", majd elmondta, ha zavar engem, törli bármikor, sőt én is törölhetem. (Akkor szóltam neki először, de mint írtam, tudtam, hogy fent van.)
22N, 21F
A vőlegényem ismerkedett több társkeresőn, mielőtt találkoztunk. Volt, amelyikről sikerült törölnie magát, de az egyik oldalról még mindig kap emaileket, mert ott nem sikerült töröltetnie magát egyszerűen, aztán már nem szenvedett vele (nem tudom, hogy a Badoo-n mennyire van elrejtve a törlés funkció, nem ismerem). Ezt onnan tudom, hogy elmondta, beszélgettünk erről.
Szerintem nem kell egyből a falra festeni az ördögöt, de azért érdemes felhozni a témát nem támadólag, és figyelni a reakcióit.
Csinálj egy profilt, és írj rá, persze ne a te képeddel.
Nagyon hamar kiderül, hogy használja-e, és csak csevegni akar-e a csajokkal.
De azért lelkiekben készülj fel arra, hogy szexpartnerkesőre ritkán regisztrál azért egy pasi, mert ártatlan beszélgetésekre vágyik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!