Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki megtalálta a jelenlegi barátját/barátnőjét egy társkereső oldalon, milyen indokot mondott neki a párja, miért van ott fent?
Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 15:11
1/6 okoska31 válasza:
ehhez szerintem nincs magyarázat - egyértelmű, hogy miért van fent.
2/6 A kérdező kommentje:
A megtalálást nem úgy értem, h. ott jöttek össze. Hanem van egy párod, és rátalálsz egy társkereső oldalon. Ez csak onnan jutott eszembe, h. barátom mondta, h. ő még vmelyik fent van, mert régebben regisztrált, de már nem tudja a jelszavát, nem tud belépni, vhonnan meg el is felejtette törölni magát.
2012. jún. 25. 15:17
3/6 anonim válasza:
Ilyen eset minket nem fenyeget, mert egyikünk sem regisztrált soha :D
4/6 anonim válasza:
1. Ha régen regisztrált, és jó ideje nem használja, bebizonyítható.
2. Ha használja, akkor nincs magyarázat. Bár az is érdekes, hogy a másik fél is miért néz társkereső oldalakat…
5/6 A kérdező kommentje:
Én és a barátom is anno regisztráltunk társkeresőre, de aztán nem ott ismertük meg egymást. Én még azelőtt töröltem magam onnan, mielőtt megismertem volna a páromat. Nem ellenőriztem le, h. tényleg fent van-e még, a fentebb leírtakat ő mondta el. Még csak pár hónapja vagyunk együtt egyébként, szóval nem is csodálkozom azon, h. még nem törölte magát. Nem kérdeztem meg, de bízom benne, h. azért azóta már nem látogatja ezt az oldalt. :) Csak sokan írták itt más kérdéseknél, h. vki lebukott, h. még mindig rendszeresen látogatja vmelyik társkereső oldalt, és levelezget is ott.
2012. jún. 25. 17:32
6/6 anonim válasza:
Én időt kértem a pasimtól, majd 1 hónap múlva, mikor már rendeződni látszott a viszonyunk, rákerestem a nevére a Google-lal. Unatkoztam, ennyi. Majdnem kiesett a szemem! Amíg én gondolkodási időt kértem, és ő elmondása szerint idegileg kész volt, érdekes módon regisztrált a badoo-ra... Pont kiírja, hogy mikor regisztrált és mikor lépett be utoljára. Mondjuk én dobtam, mert kénytelen voltam belátni, hogy egy kretén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!