Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? A többi lenn.
Én egy mackós testalkatú nyilas csillagjegyű férfi vagyok. Számomra nagyon szimpatikusak a mérleg jegyű nők. Tapasztalatból ismerem a vidám, felszabadult, megértő természetüket. Azonban szinte az összes mérleg nő sportos hapsit keres magának, hiszen ők is sportosak és nagyon csinosak. A túlsúly mint valami "ragályos betegség" úgy taszítja őket. Tehát szinte semmi esélyem sincs, hogy mérleg jegyű nőt találjak magamnak, azonban én szeretném.
A "lefogyni" és sportolni kell" jó tanácsokat már ismerem. Ha valaki ettől eltérő és használható tapasztalatot tud velem megosztani, akkor azt megköszönöm.
Teljesen mindegy, hogy milyen csillagjegyű vagy és milyen párt szeretnél találni magadnak.
Amíg csak egy pici túlsúly is van rajtad a nők esélyt sem adnak, mert, most idézlek: "A túlsúly mint valami "ragályos betegség" úgy taszítja őket."
Köszi a választ! Mondjuk én sohasem voltam átlagos testalkatú hapsi. Nem is szeretnék az lenni, mert nekem így jó, így érzem jó magam a bőrömben. Talán ha egy pár kg-mal kevesebb lennék, akkor még jobban érezném magam.
Számomra a molett, enyhén molett, arányosan molett nők tetszenek.
Múltkor megnéztem egy ismert társkereső oldalon, hogy pont a mérleg jegyű nők között van a legkevesebb molett és duci testalkatú. (minden csillagjegynél rákerestem a molett nőkre)
Én a helyedben adnék esélyt más csillagjegynek is.
Ha hiszel az ilyesmiben: nem a fő jegy az egyedüli döntő, mind az ascendens, mind a többi bolygó jegye sokat befolyásol, akár olyan irányban, hogy azok a mérleg tulajdonságok kerülnek túlsúlyba, amit te keresel.
Persze nyilván ez hosszabb keresgéléssel jár, mert nem olyan egyszerű rászűrni a társkeresőn. :) De megéri belemenni, és nem csak a napjegy alapján keresgélni - kicsit sarkított hasonlattal ez ugyanolyan, mintha csak a szőkéknek adnál esélyt, mert a szőkék általában cukik.
Kicsit földhözragadtabb válasz: tudod, a csillagok állása (aka. horoszkóp) csak egy amolyan születéskori térkép. Hogy milyen lehetne az illető, ha semmi nem befolyásolná az életben.
Senki nem viselkedik tisztán a jegye szerint. :) Gyerekkortól kezdve befolyásol a környezetünk, pszichológiai szempontból is ugyanígy jelen vannak az örökölt és a szerzett tulajdonságok. Tehát lehet, hogy a te (csillagok alapján) tökéletes mérleg-barátnődet annyi rossz élmény érte az élete folyamán, hogy totál kifordult magából. Ugyanígy egy más jegy szülötte változhatott a neked tetsző irányba. :)
(Saját példát mondva, asztrológus ismerős megcsinálta a horoszkópomat évekkel ezelőtt - noha én magam kevéssé hiszek benne -, nagy részben a jegyekkel ellentétes tulajdonságokkal rendelkezem, a fent említett környezeti hatások miatt.)
Köszönöm a hosszú, értelmes, segítő válaszodat. Ilyen okos, értelmes magyarázatot nem hallottam még sehol sem.
Az a helyzet, hogy volna egy skorpió jegyű, oroszlán aszcendensű lány, akinek szimpatikus vagyok. Én viszont egy kicsit ódzkodom ettől a kapcsolattól - többek között - a csillagjegye miatt. Egyébként, rendes, normális családból való, dolgozik, normális értékrendje van, stb.
Ha ódzkodsz tőle, ne vágj bele kapásból a kapcsolatba. Randizzatok, ismerkedjetek, és érezzétek jól magatokat együtt kötöttségek nélkül.
Ha ez alatt úgy döntesz (döntötök), hogy kölcsönös a szimpátia, akkor miért ne vágnál bele?
Nem kell elhamarkodni a dolgot, senki nem kötelez életre szóló kapcsolatra attól még, hogy esetleg neked is szimpatikus a hölgy. :)
Nem tudom, mennyire szoktál olvasgatni ezen az oldalon, de az általad választott csillagjegy-elvárást bármilyen tulajdonsággal behelyettesíthetnéd. Van, aki konkrét listával ismerkedik, és csak azzal megy bele komolyabb dologba, aki minden pontját ki tudja pipálni. Van, akinek csak egy-egy tulajdonság a lényeg, testalkat, hajszín, esetleg életkörülmények.
Akár saját magadból is kiindulhatsz: a molett nők az ideáljaid, és ahogy írtad, a a mérlegek között ritkán látsz ilyet.
Tegyük fel, hogy meg szeretne veled ismerkedni az egyik "tökéletes" mérleg hölgy, viszont ahogy írtad, csinos és sportos - és te jössz be neki. Visszautasítanád csak azért, mert nem molett? Ha kölcsönös lenne a vonzalom?
Ha a válasz az, hogy nem zárkóznál el tőle, akkor ugyanez igaz lehetne a más jegyű, de egyéb szempontból tökéletes nőre is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!