Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm folyton elnyom. Hogy lehetnék én a domináns, hogy az legyen amit én akarok? Részletek lenn.
Barátaim szerint papucs vagyok, de nem igazán tudom, hogy lehetne otthon jobb a helyzet. Mindent ő határoz meg, azt is, hogy mikor legyen szex (többnyire nincs is egyáltalán, titokban maszturbálok). Tudtok ötleteket adni, hogy legyen ez másképp?
Előre is köszi!
28/F
Lényegében mindent meghatároz, és engem mondjuk nem is föltétlen zavar minden, mert van, hogy nekem mindegy, mit eszünk meg ilyenek. De például állandóan én pakolok utána, mert otthonról dolgozom számítógéppel, és amikor hazajön, ő már fáradt. De abba nem gondol bele, hogy én is dolgoztam csak otthon. Múltkor meg el kellett mennem otthonról, mert hogy átjönnek a barátnői és csajbulit akart. (A lakás közös.)
Fizikailag nincs erőfölénybe, nagyobb vagyok, kicsit túlsúlyos is sajnos. De nőt sose lennék képes megütni egyébként. Nem fizikailag akarnám ledominálni, hanem lelkileg, ha van ilyen kifejezés.
Már hat éve együtt vagyunk, együtt is élünk, közös lakás van hitelre, és elég sokat fektettem már ebbe a kapcsolatba minden értelembe. Szóval nem érzem úgy, hogy ott akarnám hagyni. De ez a szexmegvonás ez nagyon kemény dolog. Nem tudom, hogy tudnám felkelteni az érdeklődését magam iránt.
Akik otthon dominánsabb férfiak azok hogy csinálják?
A papucs iskolapéldája vagy, hogy már a szexmegvonásos zsarolás is terítéken van. Egyszerűen nem tart férfinak, mivel minimális férfias viselkedést sem produkálsz. Folyamatosan behódolsz, alárendeled az életed egy olyan nőnek, aki egyáltalán nem becsül meg. Ha szerencséd van, még félre is kefél, mivel neki is szüksége van szexre, csak épp nem egy papucsállatkával.
Hiába fektettél sokat ebbe a kapcsolatba (anyagi és nem anyagi dolgokat), ez nem fog sokáig tartani, előbb-utóbb kidob téged egy férfiért.
Nálam ez úgy nézett ki, hogy nem bírtam szakítani, pedig éreztem, hogy jobb lenne. Egyszerűen mindig az győzött, hogy a lány sírt, könyörgött, próbált arra hatni, hogy úgyis ő a legjobb számomra, stb. Vagyis az önbizalomhiányomra ment rá.
Én nem vagyok kőmacsó, meg idegenkedem is a lehengerlő "az van, amit én akarok" stílustól.
Ezek nem igazán haveri sörözéses beszédtémák. Úgyhogy átrágtam magam pár pszichológiai könyvön. Vezetői tréningeket olvastam a neten - az asszertív akaratérvényesítés az emberi kapcsolatokban sem haszontalan.
Írod a túlsúlyt, ami zavar téged. Rajtam is volt néhány kiló, elmentem edzeni és leadtam. Ez is önbizalmat ad.
Majdnem egy év után lettem képes arra, hogy odaálljak a barátnőm elé és közöljem, hogy nekem ez így nem jó, nem folytatom vele. Megint jött a manipuláció, de ellen tudtam állni és azóta is.
Szóval mint minden, ez a készség is fejleszthető. Olvass erről, és idiótán hangzik, de: tükör előtt is gyakorold a határozott beszédet. Kb. ötször pofán röhögöd magad, hatodszorra elhiszed.
fogyjál le, lehert, h. visszataszítónak talál fizikailag, és azért nincs szex.
egy túlsúlyos pasival azért nem egy leányálom: esztétikailag sem, meg izzadékonyabbak, fáradékonyabbak lehettek, mint a sportos, normál testsúlyú pasik.
"NEM, ezt most én máshogy szeretném"
Ezt meg ne próbáld, mert a "szeretném" szó már ismét alárendelté tesz.
"Nézd, tudom, hogy dolgozol, de én is. Csináld egyszer végig a számítógép előtt azt, amit én, utána hasonlítsd
össze azzal, amit te csinálsz. Szerintem egy műszakot
nem tudnál végigcsinálni...."
Ezt megmondhatod neki.
Sokan bele sem gondolnak, hogy mennyire fárasztó a gép
előtti munka.
- Szellemileg teljesen lezsibbaszt
- Fizikálisan is fáraszt, sőt elgyengít
- Szó szerint veszélyes munkakör, mert megőrjíti az embert (már amelyik munkakör)
Nem tudom, mit csinál, de valószínűleg nem 12 órában aszfaltozik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!