Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzéketlen lennék, vagy csak a sok negatív tapasztalat miatt érzem úgy hogy nem megy a társkeresés?
Kérdező, ennyi idősen azért még nem ne legyél elkeseredve. Még csak most kezdtél el igazán csajozni, megismerni a másik nemet. Sajnos a párkereséshez hozzájár néhány csalódás, amin túl kell esni. De attól még biztos vannak rendes lányok is, csak eddig úgy látszik rosszkor voltál rossz helyen és a nem megfelelővel. Hidd el, hogy egyszer majd te is megtalálod a párod, de addig meg próbáld meg kiszűrni azokat, akik nem hozzád valók, vagy dilinyósak.
25/L
Nyugi, 28 vagyok és nem sikerült találnom normálisat. Szerintem meg se próbáld. Én már teljesen feladtam.
Nekem is volt, de nem is hiányzik.
Hasonló cipőben járok, annyi különbséggel, hogy öregebb vagyok nálad 10 évvel.
Ebből kifolyólag már jónéhány kevésbé komoly, és három elég komoly kapcsolat van a hátam mögött, mindháromból majdnem házasság lett, és mindegyikbe beleadtam mindent, és az utolsó után elég sokáig problémáim voltak a társkeresés terén.
De arra jöttem rá sok gondolkodás és önvizsgálat után, hogy valójában egyáltalán nem is hiányzik az nekem, hogy úgymond "hagyományos" kapcsolatban éljek egy nővel, mert úgy érzem, hogy jóval több kompromisszumot kell kötnöm egy ilyen kapcsolatban, mint amennyire szivem szerint hajlandó lennék.
Sajnos az a helyzet, hogy nem létezik olyan nő, akivel minden tökéletes és rózsaszín és stb., egy vidám-bolondos lány is ugyanúgy a terhedre lesz egy idő után, ugyanúgy fel kell adj érte olyan dolgokat, amiket nem szeretnél valójában feladni, és főleg a másik fél soha nem fogja ezt megtenni érted.
Mostmár ott tartok, hogy egyáltalán nem érdekel egy komoly kapcsolat, az egyetlen olyan aspektusa a kapcsolatnak, ami hiányzik, az a szex és az azzal együtt járó intimitás és érzelmek.
De az, hogy rendszeresen közös programokat szervezzek egy nővel, moziba hordjam, nyaralni, vásárolni, együtt éljünk, lemondjak a kedvéért hobbikról, haveri programokról, stb., na ez már nekem nem pálya, magyarul az egyéjszakás dugásoknál egy kicsit többre, de egy komoly kapcsolatnál kicsit kevesebbre van szükségem, tulajdonképpen egy laza kapcsolatra.
Én azt ajánlanám, hogy gondolkodj el rajta, hogy te magad mit akarsz, ami egyébként nem is olyan könnyű, mert az embert körülvevő közösségi nyomás eléggé eltorzítja ezt, ugye a szülők okoskodása, hogy "jaj, fiam, egy komoly lány kell neked", a haverok okoskodása, hogy "mé nem szedsz fel egy fullos 18 éves részeg kiscsajt a hétvégi buliban", stb.,
De ha világossá válik saját magad számára, hogy mit is akarsz, akkor túl fogsz lépni a társkeresési problémáidon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!