Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ismerkednek velem azok a nők, akik bejönnek nekem?
Figyelt kérdés
188 cm magas vagyok nem csúnya 32 éves,nálam fiatalabb vékony lányok tetszenek,de az ismeretségi körben nincs ilyen,máshol meg nem azok a típusú hölgyek szeretnének velem ismerkedni,pld.szórakozóhelyen sem.2016. aug. 20. 09:00
1/12 anonim válasza:
Tudod, talán te nem jössz be nekik. Milyen a testalkatod?
2/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kövér,inkább vékony.
2016. aug. 20. 09:17
3/12 anonim válasza:
Akkor ott a válasz, vékony vagy már pedig egy nőnek olyan pasi kell aki férfias,neked min 95kg-nak kell lenned.
4/12 anonim válasza:
És ne nagyon fiatalokkal kezdj ki, hanem ha 32 vagy akkor úgy 25 körüliekkel, mert velem is akartak ismerkedni ilye 30körüliek, de mindig elutasítom őket, mert hozzám nagyon idősek
18l
5/12 anonim válasza:
Lehet, hogy te nem jössz be nekik. Innen, ennyiből én nem tudom, hogy mivel lehet a gond, lehet a külsőd, lehet az, ahogyan próbálkozol, lehet, hogy annyira nem vagytok egy szinten, hogy ez már rögtön érezhető.
6/12 A kérdező kommentje:
Neten pl. Általában az a baj,hogy csak nálam idősebb nők írnak rám. Az meg nekem nem tetszik.
2016. aug. 20. 10:02
7/12 anonim válasza:
És te szoktál írni a neked tetsző nőknek?
8/12 A kérdező kommentje:
Szoktam,de nem válaszolnak.
2016. aug. 20. 10:09
9/12 anonim válasza:
Milyen test alkatod?Eddzel?Izmos vagy?
Hogyan öltözködsz?
Milyen ruhákba jársz?Milyen stílusod?
Mi a foglalkozásod?Van elég zséd?
Hogyan kommunikálsz?Tudsz dumálni velük?
10/12 anonim válasza:
Mert nem vagy jóképű, illetve mert vékony vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!