Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a szerethetőbb? A kicsit butácsak, és emiatt naív, ártatlanul bájos nő, vagy az okos, intelligens, és emiatt számító, mindent átlátó modern kori nő?
Figyelt kérdés
2014. febr. 18. 20:01
1/10 anonim válasza:
Nekem mindig is az intelligens nők jöttek be.
2/10 anonim válasza:
Az elsőt könnyebb megszeretni, de a másodikkal könnyebb élni.
5/10 anonim válasza:
Mindkettő. Nem kell okosnak lennie, bár az ismerkedési köreim által inkább a második típussal találkozom.
6/10 anonim válasza:
Ártatlanul bájos nő,okos/intelligens
(Keverék)
7/10 anonim válasza:
Szerintem attól függ, kinek. Egy afféle "becsületesen dolgozó, de keveset kereső, rendes srác vagyok, anyámmal élek" típusú férfinak biztos nincs nagy jövője a számító nővel, talán ő az első típussal illik jobban össze, persze, ha ez a "kicsit butácska" nem végtelenül ostobát jelent, inkább a naivitásra utal.
Egy minden hájjal megkent, számító, kevésbé érzelmes, pénzes üzletember már inkább jobban kijön az okos, számító nővel.
Mondjuk ha nagyon végletekben gondolkozunk, szerintem egy nagyon buta, vagy egy nagyon számító nő nem túl sokaknak vonzó.
8/10 anonim válasza:
a második mert az intelligens minden átlátó nő,is csak fele értelemmel rendelkezik :D annyi meg kell.
9/10 anonim válasza:
Jogos kérdés. A legjobb a magát kissé butácskának mutató intelligens nő. Hagyja érvényesülni a párját, így hosszútávra tervez biztonságos családi életet. Nagyon szerethető.
10/10 anonim válasza:
Pfffl. Eszem megáll:D mutassam magam butának, hogy szegény párom ne érezze magát elnyomva..na menjél már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!