Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Van két lány.
Az egyikbe totál bele vagyok zúgva, hiába tagadom még magamnak is, így van. Úgy érzem ő lenne számomra az igazi, csak az a geb@sz, hogy nem igazán kér belőlem szerintem, vagyis na minden azt súgja.
Van a másik, ő is nagyon bájos, kedves édes arca van, nem tudok a múltjáról szinte semmit, ezért kicsit tartok is tőle. Az a lány viszont úgy érzem, csak szexuálisan jön be.
Szerintetek hagyjam az első csajt a p.csába, és próbáljam meg a másikkal? Egyáltalán kialakulhatna valami attól, hogy csak szexuálisan vonz? Kicsit tartok tőle h nagy r.bi volt régen...
Én a helyedben az elsőnél próbálkoznék tovább, mert te mondtad, hogy bele vagy zúgva. Egyszer ugyis "megadja magát". Velem is így volt egy fiuval, nem nagyon volt az estem, de adtam neki egy esélyt. Utána, rájöttem, hogy egy bunkó, pedig még lehetett volna is belőle valami.
(Egyébként én lány vagyok)
köszi a választ!!
hát nem tudom, lehet beadná a derekát, de lehet nem. Nagyon kellene nekem az a csaj, de nem tudom hogy annyi energiát és időt megérne-e, attól tartok belegebednék. Én úgy tudom nem jövök be neki, ezért a szemébe se nagyon nézek. Nem tudom, lehet ez valami kis harag, vagy nem tom mi. Meg az ego is...
Hát a másik csaj kedves aranyos, bájos stb stb de csak kb ennyi. Max szexuálisan vonz.
Második vagyok.
Hát először mondtam a haverjainak, hogy nekem nem tetszik. Aztán egyre csak nyomult, végén vett nekem egy elég szép nyakláncot,és adtam neki egy esélyt.:)
1. egyenesen rákérdezni az első érzéseire
ha tényleg nem kér belőled,
2. megkérdezni a másodikat, benne lenne-e egy szexkapcsolatban
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!