Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen egy nő "elbűvölő"?
Legyél mindig önmagad ;) Szerintem.
14/F
Én ismerek egy csajt, aki totál nem nőies, mégis buknak rá a pasik. Pont azért mert laza, nem játssza meg magát, ért a pasik nyelvén. Szóval szerintem ez hatásosabb, mint, hogy felhúzol egy magassarkút meg egy miniszoknyát. A nőiesség pedig még úgyis alakul, mindegy, hogy fizikailag, vagy lelkileg. De, ha úgy érzed, hogy nem érzed jól magad a bőrödben, akkor megváltozhatsz. Változni mindig lehet, csak az a kérdés, hogy igazán szeretnéd-e.
Én amúgy úgy tapasztaltam, hogy a "nőies, cukibb" lányok nagy része sablonos és unalmas. Tisztelet persze a kivételnek!
Utolsó vagyok. A csaj általában jobban szeret srácokkal barátkozni, de kiderült, hogy több srác is odavan érte.
Pont azért szerintem, mert lehet vele normálisan beszélgetni, laza, természetes. Szerintem sok pasi bukik erre. Bár nem mindegyik, mert valaki nem szereti, ha barátnője más srácokkal is barátkozik. De a lényeg, hogy legyél önmagad, aztán, ha nem jössz be a csávónak, akkor majd találsz olyat, aki elfogad olyannak, amilyen vagy. :)
Hiába dobnád be az összes bűbájt, ha őt nem érdekled. De én a helyedben nem a barátnőmtől érdeklődnék a pasi felől, hanem akcióba lépnék. Ráírnék facebook-on valami ürüggyel stb.
Ajánlok egy hasznos olvasmányt :)
Te még fiatal vagy, én kicsit érettebb, ezért tudom, hogy nem hülyeség! Tanulj, csábíts, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!