Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lenne egy olyan lánnyal járni aki miattam szakít a pasijával hogy velem legyen egy pár?

Figyelt kérdés

2012. okt. 9. 12:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha nem félsz attól hogy a pasija agyonver, akkor felőlem...
2012. okt. 9. 12:59
 2/10 anonim ***** válasza:
Nézd onnan, hogy egyenes volt a másikkal, mert amikor már te kellettél neki, akkor a megcsalás helyett a nehezebb, de tisztességesebb utat választotta és döntött kettőtök között. Istenem, mennyi ilyen van! Miért is ne járnál vele?
2012. okt. 9. 12:59
 3/10 anonim ***** válasza:
64%
arra nem gondoltál hogy amiután elhagyja a mostanit és veled lesz egy pár és jön egy másik akkor a másikért nem fog-e téged elhagyni?
2012. okt. 9. 13:00
 4/10 anonim ***** válasza:
ha miattad hagyja el akkor én tuti összejönnék vele. de azért vigyázz az ex pasival.
2012. okt. 9. 13:01
 5/10 anonim ***** válasza:

Attól függ...

Ha tényleg nagy a szerelem, sokat kellett érte pedálozni, nem volt olyan, hogy egyszerre kavart kettőtökkel, stb, akkor érdemes próbálkozni.

Amennyiben első csettintésre a nyakadba ugrott, úgy sanszos, hogy téged is lapátra tesz egy jóképű gyerekért.

Egyébként meg mi van, ha nem jön össze? Semmi, szakítotok, és mentek tovább külön úton. Próbálkozni legtöbbször jobban megéri, mint meg sem próbálni valamit.

2012. okt. 9. 13:03
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem félek a mostani pasijától, mert 2 évvel fiatalabb tőlem... + ami van fiú tesója az is még csak kis gyerek...
2012. okt. 9. 13:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Persze. Én pl pár évvel idősebb csávesz kezéről csaptam le a lányt.
2012. okt. 9. 13:44
 8/10 anonim válasza:

Csak akkor, ha biztosan nem szeretné már a másikat, és nyomós oka lenne szakítani.

Meg már nem azért, de valahogy csak kialakult köztetek a dolog, hogy ide jutottatok. Magyarán, a csak vagy nagyon gyorsan lobban lángra, vagy szereti váltogatni a pasikat... Egyik sem jó... Én gyanakvó lennék.

2012. okt. 9. 13:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Ezt mi nem tudhatjuk. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. Igen abban az esetben, ha tényleg odavan érted, és csak téged szeret, és egyébként sem 100%-os a kapcsolata... ja, és főleg ha nem csalta veled a párját, hanem inkább szakít egyenesen, mert akkor van gerince. Ha megcsalta a pasit, akkor egy erkölcsi nulla (jó, vannak extrém esetek, de nem hiszem, hogy a pasi hullára veri meg fenyegeti, hogy ha szakít vele, akkor baja esik neki vagy vmilyen hozzátartozójának... bár ott is sztem az célravezetőbb, ha előbb lelép). Meg akkor is, ha egyébként kéthavonta cseréli a pasijait, mert éppen rájuk un.

Figyelj, mkivel történhet olyan, hogy van egy kapcsolata, aztán az kihűl, és beleszeret vki másba. Elképzelhető, hogy veletek is majd ez lesz, de ez nem 100%. Ha így lesz, akkor sem azért, mert "bele van kódolva" meg mert "ez a szokása". Főleg, mondom, ha egyenes a párjával, és nem csalja meg, mielőtt továbblép.

2012. okt. 9. 15:03
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem cseréli 2 hetente a pasijait, mert ezzel a fiúval vagy 6 hónapja jár...
2012. okt. 9. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!