Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai, modern nők hogyan értékelnék a római férfiakat?

Figyelt kérdés

Már ennek a cikknek a címe is elmond mindent erről a harcos népről:

"Róma mindig ellenséget keresett, hogy harcolhasson"

Link: [link]

Vergilius így tanította a népét:

"Ám a te mesterséged, római, az, hogy uralkodj,

El ne feledd – hogy békés törvényekkel igazgass,

És kíméld, aki meghódolt, de leverd, aki lázad!"

Link: [link]

Ezek a római pasik eléggé dominánsak voltak. A modern nők azt mondják a rosszfiúkra, hogy "izgalmasak".

Mit lehet akkor mondani Vergilius népére? 😀

2021. szept. 23. 00:32
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
Ja a katonákról azaz légiósokról beszélsz? Hát azokat úgy értékelnék, hogy a pasi elmegy akár évekre "külszolgálatra" és amikor lejárt a "katonaidő", leszerelt akkor hazamegy és mint minden más római polgár családot alapít.
2021. szept. 23. 02:12
 12/68 anonim ***** válasza:
55%
Engem zavarna ha evekig nem jonne haza es fiuk popijaba is dugna de valoszinuleg az ott teljesrn elfogadott volt es nem hasonlithato ossze ahogy es amit ma a ferjemtol "elvarok".
2021. szept. 23. 05:58
 13/68 anonim ***** válasza:

Ha abban a korban élnék, nem lenne választásom. Ha meg most, hogy kerülne ide egy római légiós?

Amúgy ha magam dönthetnék bármiről is, akkor is tűt kerestem volna a szénakazalban, ahogy most is. Egy Ben Hurt.

2021. szept. 23. 06:33
 14/68 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nehezen tudom visszafogni a röhögésemet mindig, amikor egy férfi próbálja eljatszani a domináns főnököt, ezért szerintem jól szórakoznék köztük egy ideig. Társnak viszont csak egy normális pali kéne.
2021. szept. 23. 06:46
 15/68 anonim ***** válasza:
100%

A dominancia mint oly sok minden, két irányú, és megtestesülhet építő és romboló arcában is.

Építő, ha a dominancia vezetést, határozottságot, következetességet, döntésképességet, stabilitásában tartást takar.

Romboló ha zsarnokságot, önkényt, önimádatot, megkérdőjelezhetetlenséget, kegyetlenséget jelent.

Egy egészséges nőt az előbbi vonzza.

2021. szept. 23. 07:37
 16/68 anonim ***** válasza:
0%
Ha túllépünk azon, hogy a mai nők azt sem tudják, hogy létezett Római Birodalom, akkor valószínűleg buknának rájuk.
2021. szept. 23. 08:01
 17/68 anonim ***** válasza:

A #15. nagyon jól leírta, egyébként meg csak úgy tudnám eldönteni, ha abban éltem, abba a korba születtem volna.

Akkor farkastörvények uralkodtak, de mivel mindenki ebben a mentalitásban nőtt fel, szerintem annyira nem is volt megbotránkoztató egy-két kivégzés sem, mint amilyen a mai világban lenne. Ezekben a korokban az emberek egyszerűen a túlélésre hajtottak, mert csak az erősebbek tudtak fennmaradni. Nem is biztos, hogy ezt gonoszságnak kell nevezni, egyszerűen ilyen erőfeszítéseket kellett tenni minden egyes nap.

2021. szept. 23. 08:25
 18/68 anonim ***** válasza:
97%
#16 Évről évre növekszik a szakadék az egyetemet végzett nők és egyetemet végzett férfiak között a nők javára, de veregesd csak a saját vállad😅
2021. szept. 23. 08:37
 19/68 A kérdező kommentje:

"Nem tudom láttad e a Passio című filmet de szerintem remekül bemutatja milyen kegyetlenek tudtak lenni a római katonák főleg a megszálllt területeken. Egy mai nőnek nem hiszem hogy ez imponálna"

Feltehetően vannak köztük olyanok, akiknek imponálna, hiszen sok nő van együtt kifejezetten agresszív pasival. Csak annyi a különbség, hogy míg a rómaiak szolgáltatban voltak, és egy kor szellemiségét képviselték, addig a mai agresszív pasiknak simán mentális zavaraik vannak.

Másrészt a Passió filmet Mel Gibson rendezte. Nem kétséges számomra, hogy Gibson utána járt a történelmi adatoknak, de lehet rájátszott (csak kis részeket láttam a filmből), mert kifejezetten egy szenvedéstörténetet akart bemutatni. Mindenesetre Róma valóban kegyetlen volt, mert nem tűrte a lázadásokat. De egyébként igyekezett tolarenciát is mutatni, persze ennek is megvoltak a feltételei.

2021. szept. 23. 10:23
 20/68 anonim ***** válasza:
0%
#18 Ja bocs, én a legfeljebb wc-papírnak jó szabad bölcsészet, filozófia, kommunikáció és egyéb büfé-ruhatár szakos "diplomákat" nem veszem számításba.
2021. szept. 23. 12:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!