Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai, modern nők hogyan értékelnék a római férfiakat?
Már ennek a cikknek a címe is elmond mindent erről a harcos népről:
"Róma mindig ellenséget keresett, hogy harcolhasson"
Link: [link]
Vergilius így tanította a népét:
"Ám a te mesterséged, római, az, hogy uralkodj,
El ne feledd – hogy békés törvényekkel igazgass,
És kíméld, aki meghódolt, de leverd, aki lázad!"
Link: [link]
Ezek a római pasik eléggé dominánsak voltak. A modern nők azt mondják a rosszfiúkra, hogy "izgalmasak".
Mit lehet akkor mondani Vergilius népére? 😀
"Akkor kérek linket is, mert tanárként nagyon nem ezt látom."
Ha ilyen tanárom lett volna a múlt tanévben, mint amilyen te vagy, hű... 😂
Gondolom nálad egy pasi már mínuszban indul. A női diák meg hendikeppel. Hiába próbálod magad elfogulatlannak mutatni.
#30 [link]
Elmagyarázom, mert nő vagy, ráadásul tanár, tehát nem tudsz egy grafikont egyedül értelmezni. Általában 130-140 feletti IQ-ra mondják azt, hogy kiemelkedő. A kék vonal azt jelenti, hogy hány férfira jellemző az adott IQ; a rózsaszín meg azt, hogy hány nőre. Láthatod, hogy a 130 feletti tartományban a kék vonal jóval a rózsaszín felett van, tehát több férfi tartozik ebbe a tartományba, tehát több férfi rendelkezik kiemelkedő intelligenciával. (Így visszaolvasva még mindig kizártnak tartom, hogy megérted, de ennél érthetőbben nem tudom elmagyarázni.)
Igen, a nők azokon a területeken tudnak kiteljesedni, ahol nem kell gondolkodni, csak magolásra, lexikális tudásra van szükség. De még az általad felsorolt területeken sem jellemző a női dominancia - talán a tanárt leszámítva, de ahhoz manapság pont nincs szükség szinte semmilyen tudásra, mert akkora hiány van tanárokból, hogy bárkit felvesznek bárhova.
"Neked viszont nem sikerült semmi tényt linkelned a légből kapott állításodra."
Nincs mit linkelnem. Amit mondtam, a te személyedre vonatkozott, nem pedig általánosságban a női tanárokra. Kétségbe vonom viszont azt, hogy nálad a fiú és lány diákok egyenlőek.
Csodálatos grafikon. Forrás? Ugyanis tudományosan nincs ez megalapozva, amiről beszélsz, az oktatási hivatalokban történt mérések másról számolnak be. Kérem a pontos forrást.
Ja, még valami Nagyon buta ember vagy ha azt hiszed, hogy magolás kell a nyelvtanuláshoz vagy az irodalomtudományhoz, vagy a művészethez. Nem matematikai gondolkodás, de nem eszetlen magolás. Mondjuk szakbarbárként nem is csodálom, hogy ennyire futja tőled. A helyzet az, hogy a nők, a kiemelkedő képességű nők is többnyire a családot választják karrier helyett. Gondolom, anyád is így tett. Adj neki hálát érte és ha ennyire gyűlölöd a nőket, legyél inkább homokos, a gyerekedet meg tanár helyett tanítsa mérnök. Ennyit kívánok neked így dióhéjban.
#35 Valamiért minden forrás ezt a "tudományosan nem megalapozott" grafikont hozza ki :D
Sajnos az sem igaz, hogy a nők a családot választják karrier helyett. Régen, amíg a dolgok normálisan működtek, így volt, de manapság sajnos egyre több nőnek veszi el az eszét a feminista propaganda. Az meg a te szádból különösen viccesen hangzik, hogy még én gyűlölöm a nőket, miközben te vagy a habzó szájú feminista :)
Nekem nem habzik a szájam, több éves tapasztalatot írtam le. Te gyűlölködsz,erősködsz.
"Elmagyarázom, mert nő vagy, ráadásul tanár, tehát nem tudsz egy grafikont egyedül értelmezni."
És ez csak egy gyöngyszem a sok közül. Nos, néhány közérdekű információ, hogy azért ne halj meg hülyén:
- A nemek közötti különbség nem innen onnan kivágott grafikonok alapján látszik és nem a kiemelkedő értékeket nézzük, hanem a többséget. Ugyanis a magasan kiemelkedő eredmények között lehet több a férfi , de a legalján is. Az átlag szintet kell nézni, az ott lévő nemi eloszlást
-Másfelől az IQ már régen bizonyítottan nem alkalmas komplex mérésre. Miért? Mert a gondolkodásnak csak egy szűk szegmensét vizsgálja.
- Aki azt hiszi, hogy a nyelvészet, művészet ,irodalomtudomány magoláson alapul, az inkább ne mondjon véleményt a szakterületétől elt érő dolgokról mert kiröhögteti magát.
Valamiért te rosszindulatúan támadod a nőket, lenézet őket majd visszakozol, hogy nem is úgy van, és engem támadsz, amikor semmi férfi gyűlölőt nem írtam Köszi, engem imádnak a fiú diákjaim, mert jól végzem a dolgomat, ha te is remek mérnök vagy, nem értem, miért itt vered magad a semmire.
Szerintem magad sem veszed, észre, de kifejezetten indulatos vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!