Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megpuszilták a száját, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megpuszilták a száját, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Múlthéten voltunk egy rendezvényen, ahova a feleségemmel együtt mentünk. Egész este nagyon jól éreztük magunkat, de az este végén amikor mentünk volna haza akkor a vendéglátóhely tulaja csak úgy a semmiből megpuszilta őt. Én előre mentem az autóhoz(sofőrhoz) így ezt nem láttam, de ő mesélte, hogy megfogta az arcát két oldalról és szájon puszilta. Sokkal idősebb nálunk, szóval semmi megcsalási szándékot vagy ilyesmit nem érzek a dologban. Ezt nekem csak másnap este mesélte el, így most nem tudom mit tegyek? Ő azt szeretné, hogy ne tegyek semmit és amikor látta, hogy mennyire ideges lettem azt mondta, hogy ígyis nehéz volt erről beszélni neki, ne tegyek semmit, hogy más ne tudja meg. Most nagyon nehéz helyzetben érzem magam, mert egy tehetetlen düh van bennem, de nem akarom elveszíteni ezzel a bizalmát és örülök, hogy nekem ezt elmerte mondani. Ti mit tennétek a helyemben?

24 évesek vagyunk. Igazából ittunk mindketten a feleségemmel, ha ez hozzátesz vagy elvesz a dologból.

2021. szept. 20. 09:30
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
81%
#19: konfliktuskezelésből nulla vagy... a feleséged is. Nem akarja, hogy beszélj vele, mert konfliktuskerülő magatartása van. Ez helytelen, sok bajt fog még okozni. Az a minimum, hogy elmész és tisztázod mégis mi történt.
2021. szept. 20. 11:03
 22/57 anonim ***** válasza:
0%
Ebben nincs semmi, olaszoknál is van, sőt, dél-Franciaországban is.
2021. szept. 20. 11:09
 23/57 anonim ***** válasza:
60%

Egyetértek az értelmes többséggel, ez nem a feleséged hibája, jól tette hogy elmondta. Nem tudom milyen helyen voltatok, de rendesebb helyen én se gondolnak hogy csak úgy lekapnak a semmiből. Tökéletesen érthető amit a feleséged érez.

Ugyanakkor ha nem jartok oda, nem helyeben van a dolog és (mint nő) nem kezdenék ezzel semmit.

Lehet sose látjátok többet az illetőt. Gáz amit csinált es feszegeti az erőszak határait? Igen. De semmilyen hatóság nem fog egy ilyennel foglalkozni, ti meg hiába pattogtok ott neki, egy ilyen ember nem fog megvaltozni, ha szépen kéritek, ha megveritek, sehogyse.

És ezen már nem tudtok változtatni.

Főleg hogy az ilyen helyzetekben általában ront a szitun, ha a pár, férfi avatkozik bele, mert ettől a nőt még magatehetetlenebbnek fogja látni az "elkövető" es felhaborodik.

Ha kollega, barát vagy ismerős, szomszéd ilyesvalaki tette volna, akkor azt mondanám érdemes ezzel komolyabban foglakozni, de akkor is NEKI (a feleségednek) kéne kezelni a helyzetet és nem neked. Es mindegyik szitu más kezelést igényelne.

Szóval sajnalom hogy ilyen történt, ez nyilvan nem megcsalás, de ezen túl kell lépni. Beszélgessetek róla HA ez segít a párodnak a feldolgozásban, akár barátokkal, akár anonim fórumon ahol megosztják emberek a tapasztalataikat, de annak kell örülni (szerintem) hogy nem történt rosszabb.

2021. szept. 20. 11:10
 24/57 anonim ***** válasza:
76%

20 és 22

Kit érdekel a jelenlegi kérdésnél, hogy melyik nemzetnél van? Nálunk nem szokás, sőt, nemi erőszaknak minősül.

Különben is, még ártatlan köszönést sem szabad ráerőltetni senkire.

2021. szept. 20. 11:14
 25/57 anonim ***** válasza:
2%

24.-nek.

Milyen "nemi erőszak"????

Akkor az is az, amikor az első randin megcsókolom az aktuális lányt, és a nadrágomra teszem közben a kezét, hogy érezze a CENZÚRÁZVA?

2021. szept. 20. 11:18
 26/57 anonim ***** válasza:
72%

Semmit, hacsak a nejed nem kéri, hogy beszélj vele. Egyébként ezt neki kéne elintéznie, felnőtt nő. Bár én helyben kiosztottam volna azt a bunkó parasztot, gusztustalan. Ha viszont neki jobbat tesz, hogy ezzel nem foglalkoztok a továbbiakban, akkor így is lesz és tényleg kerülitek azt a helyet.

Ne haragudj, de annyira magadra vetted, hogy nehogy az legyen belőle, hogy leszarod a nejed akaratát és helyette cselekszel, végülis nem veled történt meg, őt jobban felzaklatja, az is felzaklatná még jobban, ha őt semmibe veszed. Nem csinálsz te semmit, ha ő azt kéri tőled.

Egyébként a hibás az a vén trotty, nem pedig ti, egyikőtök sem. Nem gyerekek vagytok, hogy öt percig nem lehet valakit ott hagyni egy étteremben egyedül, nem is a feladatod védelmezni így explicit mindig mindentől. Ennyi erővel egyedül se mehetne le a boltba. Egyébként azzal viszont kéne foglalkozni, hogy miért hagyja magát? Ennyire konfliktuskerülő? Máskor is hagyja, hogy ne adj isten a mellét fogja meg valami paraszt? Inkább ezt kéne fejleszteni, hogy álljon ki magáért és állítsa le a másikat, ha tesz valamit akarata ellenére.

2021. szept. 20. 11:20
 27/57 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor az is az, amikor az első randin megcsókolom az aktuális lányt, és a nadrágomra teszem közben a kezét, hogy érezze a CENZÚRÁZVA?"

Ha a lány nem akarja, akkor igen.

2021. szept. 20. 11:24
 28/57 anonim ***** válasza:
0%

Azt biztos e, hogy szájon puszilva lett ?:)

Annyira jó hogy valaki mond valamit, azt a többiek már a guillotine-t élezik, egy dolog maradt ki a vad és a büntetés között, a valóság kinyomozasa és a másik fél meghallgatása.

2021. szept. 20. 11:24
 29/57 anonim ***** válasza:
89%

#25 Ez nem randi volt. Amúgy ha randin is vagy, és úgy csókolod meg a lányt, hogy ő nem akarja, az is erőszak.

Ha beleegyezik, akkor nem az.

2021. szept. 20. 11:26
 30/57 anonim ***** válasza:
42%
Nem nemi erőszak, hanem szexuális erőszak. Nevezhetitek ennek, ha akarjátok, mivel szexuális zaklatás és erőszak között nincs átmenet. Ugyanakkor mindenki érzi, hogy ez nem olyan súlyos, bíróság nem foglalkozna vele. Tehát kezeljétek helyén a dolgot!
2021. szept. 20. 11:37
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!