Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megpuszilták a száját, mit tegyek?
Múlthéten voltunk egy rendezvényen, ahova a feleségemmel együtt mentünk. Egész este nagyon jól éreztük magunkat, de az este végén amikor mentünk volna haza akkor a vendéglátóhely tulaja csak úgy a semmiből megpuszilta őt. Én előre mentem az autóhoz(sofőrhoz) így ezt nem láttam, de ő mesélte, hogy megfogta az arcát két oldalról és szájon puszilta. Sokkal idősebb nálunk, szóval semmi megcsalási szándékot vagy ilyesmit nem érzek a dologban. Ezt nekem csak másnap este mesélte el, így most nem tudom mit tegyek? Ő azt szeretné, hogy ne tegyek semmit és amikor látta, hogy mennyire ideges lettem azt mondta, hogy ígyis nehéz volt erről beszélni neki, ne tegyek semmit, hogy más ne tudja meg. Most nagyon nehéz helyzetben érzem magam, mert egy tehetetlen düh van bennem, de nem akarom elveszíteni ezzel a bizalmát és örülök, hogy nekem ezt elmerte mondani. Ti mit tennétek a helyemben?
24 évesek vagyunk. Igazából ittunk mindketten a feleségemmel, ha ez hozzátesz vagy elvesz a dologból.
Tanulság: nem hagyod hátra, akkor se, ha "csak" a kocsiig mész, és "csak" rendezvényen vagytok. Ezek az illemszabályok, hogy hazakíséri a férfi a nőt, besegíti az autóba, előre engedi, stb, ezek mind abból alakultak ki, hogy te vagy a férfi, aki védelmezi.
Legközelebb meg ne is legyen, vagyis kerüljétek a helyet messzire. Biztos vagyok benne, hogy a párod sem akar még egyszer odamenni, ha minden ingyen van, akkor se.
Bizony 10es, gondold csak el, hogy szájon puszil egy 70 éves szakállas, fogatlan hajléktalan úgy, hogy két kezével lefogja kétoldalról az arcod!
Most mondd, hogy nem erőszak!
1. alkhoholfogyasztás után ne vezess, te észlény!
2. én elmennék a tulajhoz, félre hívnám és megkérdezném tőle, hogy mégis mi volt ez!? Továbbá tudtatnám vele, hogy ha még egyszer közelébe megy, megbánja.
1. Írta hogy a soforhoz ment
2. Fenyegetés megy de az olvasás nem.
Fel nem hívnám jobb nem tudni mi volt :)
Különben engem egyszer egy nő megcsokolt az utcan amikor be voltam rúgva.
Azóta se tudom mit tegyek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!