Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 45-50 éves kor körül létezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

45-50 éves kor körül létezik igaz szerelem? Bele lehet szeretni egy ötvenéves nőbe?

Figyelt kérdés

Újabban az a tendencia, hogy azok a nők, akik jól tartják magukat, kapósak a fiatalabbak körében. Szerintem skalpvadászat az egész, nem nagyon hinném, hogy egy fiatalabb vagy akár egy velem egykorú férfinek az álomnője lennék. Maximum tőlem 5-10 évvel idősebbnek hinném el, hogy szerelmes, és nem a testem az egyetlen vonzerőm. Olyannak, aki már megtapasztalta a saját testével kapcsolatban, hogy milyen a b oldalon.

Tényleg csak a 20-30 éves nők a nyerők, akárhány éves is legyen a fétfi?

ma 18:31
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem egy 45 évest ismerek huszonéves palikkal 2.házasságban meg ujabb közös gyerekkel.
ma 18:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem. Sok ilyen párt ismerek akik 45 éves koruk körül jöttek össze és egy korosztály.

Van egy jó férfi barátom is, 50 a párja 52. Teljesen csinos a nő.

ma 18:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Én olyan 45-50 után összejött párokat ismerek csak, akik egy korosztály.
ma 20:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy igaz szerelem.

Csak az a generáció ugy el van csszve, ahogy van, beszippantotta őket az ócska "közösségi" média.

A férfiak nem tudják,hogy kell kommunikálni.

A nők meg elkapatták magukat, mert 40 pakisztáni rájuk írt hogy i love you.

Túl nagy az egoizmus meg a benázás.

Egy 50-es x gen. no jól tudhat irányítani egy millenial incelt.

ma 20:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem létezik és nem lehet beleszeretni.
ma 20:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Én 49 vagyok, de nem, nem tudnék szerelmes lenni már, és nem is szeretnék. Ahhoz már érzelmileg túl sokat átéltem, már túl sokat láttam. Fiatalon fogalmam sem volt mit is jelentett az ha valaki azt mondta hogy az évek és a tapasztalat. Visszatekintve eszméletlen sokat!

Ha elválnék és összejönnék egy nővel, max csak szimpatikus lenne, szerelemről nem beszélnék. A szerelemhez kell egy nagyfokú köd az agyban. Nálam ilyen már nincs, nagyon tudatos vagyok. Aztán ott van a szexuális vonzalom. Tény, és ezt be kell ismerni, hogy 50 körül már nagyon kevés a vonzó nő és vonzó férfi. Kinek mi, de nekem magas a mérce, nem véletlenül. Nekem egy 50-es nő 20 éves testtel tetszik, legyen vékony és szép, csinos. Emellett intelligens. Nos, az ilyen nők 500%-ban foglaltak, ha nem, akkor kb. 100 férfi legyeskedik körülöttük, beleértve a tehetős, sármos férfiakat is. Az ismeretségi körömben aki csinos 40-50-es nő, az mind egy szálig foglalt. A társkeresőket nézve, mert megnéztem, gyakorlatilag egy nőt nem látok ebben a korosztályban akit vonzónak találok. Nem kell megsértődni, mert a női oldaltól is pontosan ugyanezt hallom.

Ami röhejes, hogy az 50-es nők 30 éves kakasokra, az 50-es pasik meg 20-30 éves lányokra hajtanak. Hát igen, álmodozni lehet! :) Főleg amikor valakinek nulla az önértékelése, és szilárdul hiszi hogy neki bizony jár és lesz is ebből a kategóriából csúcskategóriás (szex)partnere. Mert az is valljuk be, az 50-es kategóriában fullra van járatva a szexualitás keresése, nem véletlenül. Én személy szerint maradok a korosztályomnál, de hát házasként ez csak elmélet.

ma 23:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!